Mayanski Kin za 21.09.2013.


Kin 221, Crveni Kosmicki Zmaj

Elektri─Źna Luna Jelena┬á*SELI 2
Kin 221, Crveni Kosmi─Źki Zmaj┬á

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 221
Istrajavam u cilju hranjenja
Transcendiraju─çi bi─çe
Stavljam pe─Źat na ulaz rodjenja
Kosmi─Źkim tonom prisustva
Vodi me mo─ç ┼żivotne snage

HARMONIJA 56: ELEKTRI─îNI ULAZNI FAKTORI
Saop┼ítiti cvetanje slu┼żenja

 

13 Uzdizanje
Sa stepenika na viši, energija 13-ce pokreće ka isprobavanju novih poduhvata ili pokušaju da se realizuju ranije neuspeli. Ljudi koji pripadaju 13 su uvek spremni da se popnu na sledeći vrh samo kako bi imali mogućnost da vide šta se krije iza toga. Ovaj broj nosi uspeh upornim pokušajima.

13 kosmi─Źki – OXLAHUN
Istrajava, zapo─Źinje magi─Źni let, transcendira.

Ton 13 Kosmi─Źki Oxlahun TRANSCENDIRA
Pitanje dana: Kako proširiti svoju radost i ljubav?
Pripremite se za Magi─Źni Let.
TRINAEST – UNIVERZALNI POKRET
Trinaesti put poziva “najve─çi put”, ruka sudbine ti daje znak i nakon toga te izbacuje-oslobadja da krene┼í na putovanje ku─çi.
OSOBINE: propusnica, nevidjene sile, neo─Źekivane promene, otvoreni sistem, dodir sudbine, interdimenzionalna promena.
TRINAEST je zrak univerzalnog pokreta, osnova bi─ça, utemeljen su┼ítinom sopstva, povezan sa ritmom svetog trojstva. Trinaest te dodiruje rukom nevidjenih sila i radikalnih promena. Ono ─çe biti katalizovano – potpomognuto u pokretu bilo kakvih otpora promene ili je neispitano – neistra┼żeno.
Izvla─Źe─çi ovaj broj nazna─Źuje da ne┼íto neo─Źekivano dolazi, ne┼íto ┼íto ─çe mo┼żda dramati─Źno da promeni pravac tvog ┼żivota. Bi─çe┼í dotaknut sudbinom, pokrenut kroz identifikaciju – razotkrivanje svog bi─ça u otvaranju svesnosti. OLIN majanska boginja pokreta tra┼żi od tebe da se preda┼í savr┼íenosti ve─çeg puta tvog su┼ítinskog sopstva. Iz posmatranja, predanosti i poverenja koji pokret ─çe biti pozvan sada? Obrati pa┼żnju na sinhronicitet i prividne slu─Źajnosti koje uska─Źu u tvoju svesnost. Trinaest se stara o mogu─çnosti radikalnih promena, nude─çi ti beskona─Źnost novih otvaranja-mogu─çnosti. Postati nebeski ┼íeta─Ź, budi otvoren, fleksibilan, tolerantan, dopu┼ítaju─çi promenljivim upu─çuju─çim svrhama da postanu dinami─Źne u celovitosti. Otvori se delovanjima sudbine ponudjenim od univerzalnog pokreta.

 

Seli

Drugi dan Mayanske sedmice SELI korespondira sa Korenom ─Źakrom
Izdr┼żljiv, dugove─Źan, dobro─çudan i kooperativan
Do┼żivljava prirodu posredstvom stvaranja, u─Źi o formama prirode postaju─çi deo nje
Stimuli┼íe saradnju (dobri in┼żenjeri, dizajneri) koja se uspe┼íno kombinuje sa prakti─Źnim znanjem, kao ┼íto je pravljenje kolibe u ┼íumi.

I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

Mayanski dan IMIX usmerava na
* u┼żurbanost
* kontrolisanje situacije
* inspiraciju, poboljšanje kreativnosti
* poja─Źane reakcije na bilokoje promene
* brigu o drugima, uz o─Źekivanje istog tretmana
* dugotrajna smirenost, a zatim ekspozija novih ideja
* intenzivnu potrebu za radjanjem i pokretanjem novih projekata
Danas prevazilazite
* ekstremnu senzitivnost
* sklonosti da od “muve napravite slona”
* teško podnošenje kritike, reagujući defanzivno
* ose─çaj nesigurnosti u ┼żivotu, borba za sigurno┼í─çu
* napuštanje sopstvenih potreba kako bi zadovoljili tudje
* teritorijalnost, dominantnost, preteranu potrebu da zaštitite
* o─Źekivanje da drugi intutitivno prepoznaju va┼ía ose─çanja – VI ste odgovorni za komunikaciju
* potreba za uzajamnu zavisnost, osmotrite teme li─Źne sigurnosti i, samopo┼ítovanja, i potrebu za samopotvrdjivanjem
Crveni Zmaj je drugi Kin Klana Vatre, ┼Żuta hromatika ~ Cvetanje umetnosti.
Pleme Crvenog Zmaja prenosi vatru kao Mo─ç Rodjenja.
Kroz Moć Cvetanja vatra se transformiše u Krv.

 

Crveni Zmaj ÔÇô IMIX
Ovo je znak svih po─Źetaka. Primalac je poruka primarne kreativne energije, a pripadnici ovog znaka koji prate svoje srce su smatrani svojevrsnim genijima. Potrebno je da usmere svoje energije ka prakti─Źnom i saradnji sa drugima kako bi postigli produktivne rezultate. Imaju sna┼żnu volju za vaspitanjem i odgajanjem zato ─Źesto puno rade kako bi obezbedili sigurnost ─Źlanovima svoje porodice. Ekstremni su teritorijalci moraju voditi ra─Źuna da ne preteruju sa dominacijom. Dok je u ovom stanju nesiguran je, neodlu─Źan i emotivno nezasit. Hrani ra─Ĺanje, inicijator, pun energije, preiskonska majka, se─çanje, mo─çan za┼ítitnik, kreativna energija.

 

Dnevne sugestije
Odli─Źan dan za nove po─Źetke


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 22.09.2013.

Sun Sep 22 , 2013
Elektri─Źna Luna Jelena┬á*Gamma 3 Kin 222, BELI MAGNETNI VETAR   OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra Mo─ç Duha Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme. DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 222 Ujedinjujemu cilju saop┼ítavanja Privla─Źe─çi dah Stavljam pe─Źat na ulaz duha Magnetnim tonom svrhe Vodi me moja sopstvena udvostru─Źena […]