Mayanski Kin za 22.09.2013.


Kin 222, Beli Magnetni VetarElektri─Źna Luna Jelena┬á*Gamma 3
Kin 222, BELI MAGNETNI VETAR

 

OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra
Mo─ç Duha

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 222
Ujedinjujemu cilju saopštavanja
Privla─Źe─çi dah
Stavljam pe─Źat na ulaz duha
Magnetnim tonom svrhe
Vodi me moja sopstvena udvostru─Źena mo─ç
Ja sam kapija Galakti─Źkog dejstva!

HARMONIJA 56: ELEKTRI─îNI ULAZNI FAKTORI
Saop┼ítiti cvetanje slu┼żenja

 

1 Jedinstvo
Po─Źetak svih stvari, prvi, celina, svi delovi pripadaju─çi jednom. Izri─Źiti i sigurni u sebe, oni su sposobni da sjajno proguraju svaki projekat kom se posvete. Najbolje funkcioni┼íu kada pred sobom imaju izazov ali od njih nemojte o─Źekivati da se posvete detaljima ili izvodi finalne pripreme, bavi se detaljima.

 

1 magnetski ÔÇô HUN
Ujedinjuje svrhu, cilj, privla─Źi
Pitanje dana: Koja je moja svrha?
JEDAN – JEDINSTVO – UJEDINJENJE┬á
Otvori srce u bezuslovnoj ljubavi kao posudu za nedeljivu suštinu, neka sveta tajna ujedinjenja deluje kroz tebe.
OSOBINE: bezuslovna ljubav, jedinstveno srce, nedeljiva su┼ítina, su┼ítinska vibracija, novi po─Źeci, posuda bezgrani─Źnog, sve ┼íto jeste (┼íto postoji).
JEDAN je znak ujedinjenja sa sobom i izvorom. Prizovi rezonancu tvoje iskonske vibracije, oseti puls ove zanosne frekvencije, frekvencije tona jedan. Ponudjena su ti duboka budjenja i ┼żestoka zra─Źenja bezuslovne ljubavi. Ovo je vreme za nove po─Źetke u tvom ┼żivotu. Budi aktivan u svom individualnom izra┼żavanju, posve─çen razvoju svog su┼ítinskog sopstva.
Ti sadr┼żi┼í paradoks “odvojenog” sopstva i jedinstva sa svim (bog). Ti si istovremeno vrhunska ta─Źka po─Źinjanja i krunisanje kulminacije. Ti si onaj koji inicira – zapo─Źinje. Ti si onaj koji otvara put. Mo┼żda se ose─ça┼í usamljen ili odvojen od izvora. Ako je tako zauzmi stav, budi u jedinstvu sa svojim su┼ítinskim sopstvom, usmeri se na realnost jedinstvenog – jednog srca. Ti si mudrost za kojom traga┼í.

 

Gamma
TRE─ćI dan Mayanske sedmice┬áGAMMA┬ákorespondira sa ─Źakrom Tre─çeg oka
Kognitivne veštine
Kreiranje 3D modela od platonskih formi
Holonomy – ┼íto je gore postoji i dole, kako je iznutra tako je i spolja
Rad sa kristalima
Poznavanje odnosa izmedju Neba, ─îoveka i Zemlje.
I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU
Mayanski dan IK’┬áusmerava na
* spontanost i prilagodljivost
* ─Źin ispiracije koji dopire do vas
* potreba da razmenjujete ta─Źno i efektivno
* sve vrste komunikacije su od klju─Źnog zna─Źaja
Danas prevazilazite
* bes i defanzivnost
* ose─çaj superiornosti
* strah od odgovornosti
* promenljivost, nepostojanost, rasejanost
* izmeštanje sa jednog na drugo mesto, promena fokusa sa ideje na ideju
* neodlu─Źnost i odbijanje da se posvetite obavezama
* loša komunikacija, neslaganja, potreba za komporisom
Beli Vetar┬áje┬átre─çi┬áKin Klana┬áVatre,┬á┼Żuta hromatika ~ Cvetanje umetnosti.
Pleme Belog Vetra daje energiju vatri kao Mo─ç Duha.
Kroz Moć Cvetanja vatra se transformiše u Krv.

 

Beli Vetar – IK
Da┼íak duha, ┼żivota i slobode. On ─çe otelotvoriti razasuto i rasprostreti novo seme ideja. Ovi sanjari i projektanti poseduju sna┼żnu mo─ç imaginacije, sjajni su oratori. Vetar je pokreta─Ź svih sila prirode, vremenskih neprilika, erozije, kulturolo┼íkih promena. Kao i vetar, ovi ljudi su ekstremisti po pitanju promene i sposobnosti prilago─Ĺavanja zato ostavljaju utisak nedosledne, protivre─Źne prirode. Podlo┼żni su samodestruktivnim potezima. Kad se ┼íepuri ili razme─çe, uve─çavaju─çi ─Źinjenice i sopstvena dostignu─ça time stvara tmurne oblake nevolje iz koji se mo┼że razviti uragan. Za─Źarava nevreme, psihi─Źki, inteligentan, sinhronizovan sa bo┼żanskom voljom, poznaje cikluse, ┼íaman. Ro─Ĺen je sa velikom ljubavlju za Majku Zemlju, Jaguar ili ┼áaman je u direktnoj vezi sa energijama Zemljine magije. Poseduje sna┼żnu mo─ç intelekta i ja─Źa karakter integritetom. Po┼íten je, ispravan i te┼żi ujedinjenju. Duh ─îarobnjaka je prizivan kako bi pomagao u duhovnom i materijalnom ali je i poznat kao Bog Zahvalnosti. Njihovo strpljenje se mo┼że preokrenuti u mignovenu odluku nakon koje sledi akcija. Masivne gra─Ĺe, sna┼żni retko napadaju direktno a razgovor sa njima misti─Źan i dubok. U nedostatku celovitosti njihova sna┼żna energija se otima kontroli i grabi slavu i bogatstvo.┬á

Dnevne sugestije
Aktivirajte sve na─Źine komunikacije.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 23.09.2013.

Mon Sep 23 , 2013
Elektri─Źna Luna Jelena┬á*KALI 4 Kin 223, PLAVA LUNARNA NO─ć OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra Mo─ç Duha Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme. DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 223 Polarizujem u cilju snivanja Stabilizuju─çi intuiciju Stavljam pe─Źat na ulaz izobilja Lunarnim tonom izazova Vodi me mo─ç vizije HARMONIJA […]