Mayanski Kin za 22.10.2013.


Kin 252, Zuto Intonirano Ljudsko Bice

Samopostojeća Luna Sove *Alpha 5
Kin 252, Žuto Intonirano Ljudsko Biće

Dvadeseti začarani val Žute Zvezde
Moć elegancije

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 252
Prenosim u cilju uticanja
Ovladavajući mudrošću
Stavljam pečat na proces slobodne volje
Intoniranim tonom sjaja
Vodi me moć univerzalne vatre

Pitanje dana: Kako mogu da poboljšam svoj autoritet?
Dnevne sugestije: Budite na usluzi drugima, pomozite starima i bolesnima.

HARMONIJA 63: Intornirani proces
Formulisati slobodnu volju sjaja

5 Poboljšanje
U centru kocke pronalazimo simbol 5-ce. To je intiligentna sila koja organizuje, vodi komunikaciju i materijalna dobra, veštinu i primenu. To su rođeni menadžeri, individualci koji se okupljaju samo kada postoji potreba za razmenom i dogovorom. Poseduju moć prodiranja u srž svake situacije što ih čini sjajnim agentima.

 

5 intonirani – MACUILJI
Daje snagu sjaju, prikuplja sredstava, nalaze

 

PET – CENTAR 
Kroz zvezdanu kapiju klizi i ulazi postavljajući ples u središtu jabuke, čovekova ruka na vratima duša.
OSOBINE: središna svrha, centralna namera, osnova – utemeljenje, mesto usredsredjivanja, sredina, jednostavnost, prihvatanje tvoje ljudskosti.
PET je zrak središta, prva poluga – osnova čovečanstva u individualnom pojedincu – sopstvu. Ukorači u središte tvog kristalnog jezgra. Šta ćeš naći tamo? Šta je tvoja postavka – suštinska svrha, tvoja glavna namera, tvoja lična individualna vizija? Koristi ovu viziju kao pristup istini u tvom zvezdanom jezgru. Vidi sebe kao večno šireće središte istine i svetlosti.
Ti si središte-centar svog sopstvenog univerzuma! Seti se da je tamo velika mudrost koju ćeš naći u ljudskom obliku. U potpunom prikazanju tvoje ljudskosti pronaći ćeš osnovu u individualnom sopstvu.
Okreni se duhovnosti-unutrašnjosti i unesi još više svetlosti u svoju formu-oblik. Istraži osnovu svog svetog središta-jezgra-suštine. U meditaciji primi blagodeti “jedinsvenog sveta” – jednote. Mesta perfektne usredsredjenosti. U otpuštanju onog što misliš da jesi, postaješ ono što ustvari jesi. Budi jednostavan. Ti uvek sediš u centru. Ti si zen majstor, usredsredjen u početnom umu.

 

PETI dan Mayanske ČETVRTE sedmice ALPHA korespondira sa Grlenom čakrom
Svetski jezici, kulture i religije
Proučavanje priča o Hristu, Budi, Muhamedu
Učenja o simbolima, ritualima i svakodnevnim običajima u različitim kulturama.
I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Moć kosmičkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU
 
 
Mayanski dan EB je namenjen:
* osećaj nedovoljnosti
* prezauzetost, ambiciju, marljivost
* prihvatanje kompromisa kako bi se zadovoljili drugi
* ozlojadjenost, sećanje na neudobno stanje
* fokusiranje na vredan rad (sa ciljem oslobadjanja negativnih emocija)
Danas prevazilazite
* lažnu hrabrost, žrtvovanje sebe, nedostatak brige o sebi
* preterano racionalizovanje svih situacija
* teškoće pri izražavanju emocija
* nesposobnost primanja, osećanje niže vrednosti
* sarkazam i zloupotreba humora
Žuto Ljudsko Biće je TREĆI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja
Žuto Ljudsko pleme daje energiju istini kao moć Slobodne Volje.
Kroz Moć Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo.

Žuto Ljudsko biće – EB
Utiče na slobodnu volju, odgovornost, prevazilazi svoja ograničenja, posuda velike moći, žetelac
Nosilac vremena i dirigent sudbine. Ovo su ljudi koji otvaraju puteve i predvode u nove poduhvate grupe ljudi, udruženja i slične sebi. Omiljeni, poslušni, izuzetno posvećeni poslu, sjajni organizatori. Sretni su u oblčastima putovanja i poslovanja, mnogi od njih postaju socijalni i humanitarni radnici, svoj će život posvetiti zbrinjavanju siromašnih, starih, zlostavljanih ili bolesnih i u toj oblasti su skloni da se maksimalno žrtvuju. Lako se uvrede ali retko izražavaju svoj gnev. Ovo zadržavanje negativne energije i suzdržavanje ozlojađenosti može prouzrokovati bolesti, izražavanja negativnih stavova ili izazivati naglašavanje lažne hrabrosti.

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 24.10.2013.

Thu Oct 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Samopostojeća Luna Sove *Silio 7 Kin 254, Beli Rezonantni Čarobnjak Dvadeseti začarani val Žute Zvezde Moć elegancije DNEVNA AFIRMACIJA KIN 254 Kanališem u cilju začaravanja Inspirišući receptivnost Stavljam pečat na učinak bezvremenosti Rezonantnim tonom harmonije Vodi me moć smrti Pitanje dana: Kako mogu da harmonizujem sluzenje […]