Mayanski Kin za 23.08.2013.


In LAkesh1Lunarna Luna * Dan Dali 1
Kin 192 ┼Żuto Planetarno Ljudsko Bi─çe

Ton 10 Planetarni – Lahun ISKAZUJE
Kako usavršiti ono što radim?

DNEVNA AFIRMACIJA
Pulsiram u cilju igre
Realizuju─çi iluziju
Stavljam pe─Źat naproces magije
Solarnim tonom namere
Vodi me mo─ç realizacije

Boja dana: BELO
Pravac: SEVER

 

Dali
PRVI dan Mayanske PRVE sedmice┬áDALI korespondira sa Sr─Źanom ─Źakrom
Umetnost, utisak i izra┼żavanje
Prou─Źava drevne umetni─Źke forme (Kelti, Maye, Egip─çani)
Zatvara kompletan stvarala─Źki ciklus od ideje do dizajna
Stimuli┼íe samoizra┼żavanje, obezbedjuju─çi sredstva i upravljanje.

 

Mayanski dan EB donosi
* ose─çaj nedovoljnosti
* prezauzetost, ambiciju, marljivost
* prihvatanje kompromisa kako bi se zadovoljili drugi
* ozlojadjenost, se─çanje na neudobno stanje
* fokusiranje na vredan rad (sa ciljem oslobadjanja negativnih emocija)

Danas prevazilazite
* la┼żnu hrabrost, ┼żrtvovanje sebe, nedostatak brige o sebi
* preterano racionalizovanje svih situacija
* te┼íko─çe pri izra┼żavanju emocija
* nesposobnost primanja, ose─çanje ni┼że vrednosti
* sarkazam i zloupotreba humora
┼Żuto Ljudsko Bi─çe je TRE─ćI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja.
┼Żuto Ljudsko pleme daje energiju istini kao mo─ç Slobodne Volje.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo.
I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU

Val Plave No─çi
Val Plave No─çi tra┼żi od nas da se fokusiramo na svoje unutra┼ínje ja. U ovom periodu se mo┼żete ose─çati umornije nego obi─Źno, ukoliko se to desi i imate potrebu da vi┼íe spavate onda to i uradite jer je ovo i vreme snova, mo┼żete i zapisati svoje snove.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Lunarna luna Škorpiona

Fri Aug 23 , 2013
  LUNARNA LUNA ┼áKORPIONA je luna IZAZOVA. Mo─ç: POLARIZUJE Akcija: STABILIZUJE Odgovara na pitanje: Koji je moj izazov? Kinovi u ovoj luni su od 209 do 260 Osmatrajte u ovom periodu za ┼íto ste se spremni u ┼żivotu boriti i da li je to vredno borbe Nemojte dozvoliti da vas […]