Mayanski Kin za 24.08.2013.


Lunarna luna Škorpiokin 193 crveni spektralni nebeski setaccna *Dan Seli 2
Kin 193 Crveni Spektralni Nebeski ┼áeta─Ź

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 193
Rastvaram u cilju istra┼żivanja
Oslobadjaju─çi budnost
Stavljam pe─Źat na u─Źinak prostora
Spektralnim tonom oslobadjanja
Vodi me moja udvostru─Źena mo─ç

 

Boja dana: CRVENO
Pravac: ISTOK

 

 

Dali
Drugi dan Mayanske sedmice┬áSELI┬ákorespondira sa Korenom ─Źakrom
Izdr┼żljiv, dugove─Źan, dobro─çudan i kooperativan
Do┼żivljava prirodu posredstvom stvaranja, u─Źi o formama prirode postaju─çi deo nje
Stimuli┼íe saradnju (dobri in┼żenjeri, dizajneri) koja se uspe┼íno kombinuje sa prakti─Źnim znanjem, kao ┼íto je pravljenje kolibe u ┼íumi.

 

Mayanski dan BEN usmerava na
* mu┼íku, sna┼żnu i inicijativnu energiju
* pronala┼żenje uzroka, borba za principe
* sposobnost da se prevazidju raniji izbori
* sna┼żnu potrebu da ubedite druge, da osvojite svoje neprijatelje, da postignete ciljeve

Danas prevazilazite
* tvrdoglavost i intelektualnu rigidnost
* tendenciju da idete do ekstrema
* visoka o─Źekivanja i nedostatak fleksibilnosti
* sklonost raspravama, sklonost da se dr┼żite jedne ta─Źke gledi┼íta
* opasnost da “izgorite” kada se zanesete u polemici

Crveni Nebeski ┼áeta─Ź je ─îETVRTI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja
Pleme Crvenog Nebeskog ┼áeta─Źa ─Źuva istinu kao Mo─ç Prostora.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo
Val Plave No─çi
Val Plave No─çi tra┼żi od nas da se fokusiramo na svoje unutra┼ínje ja. U ovom periodu se mo┼żete ose─çati umornije nego obi─Źno, ukoliko se to desi i imate potrebu da vi┼íe spavate onda to i uradite jer je ovo i vreme snova, mo┼żete i zapisati svoje snove.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Nedeljni horoskop 25.- 31.08.

Sun Aug 25 , 2013
OVAN (21. 3. – 20. 4) Posao – Mesec prelazi preko astrolo┼íkih ku─ça posla, komunikacija i novca, ┼íto bi moglo zna─Źiti novu ┼íansu na poslu i mogu─çnost ostvarenja planova koja se odnose posebno na rad sa strancima. U vreme poslednje mese─Źeve ─Źetvrti 28. avgusta, istovremeni ulazak Marsa u Lava za […]