Mayanski Kin za 25.08.2013.


kin 194 beli kristalni carobnjakLunarna luna Škorpiona *Dan Gamma 3
Kin 194 Beli Kristalni ─îarobnjak

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 194
Posve─çujem se u cilju za─Źaravanja
─îine─çi receptivnost univerzalnom
Stavljam pe─Źat na u─Źinak bezvremenosti
Kristalnim tonom saradnje
Vodi me mo─ç smrti


TON 12 Kristalni Lahak Univerzalizuje
Pitanje:┬áKako mogu da posvetim svoje bi─çe svemu ┼íto poseduje ┼żivot?┬á

Posve─çuje se saradnji. Uop┼ítiti. Pulsiraju─çi zrak slo┼żene stabilnosti. Sudbinski odrediti. Predati se, posvetiti se. Akcija i rezultat saradnje. Raditi zajedno sa drugim osobama, saradjivati, u─Źiniti univerzalnim, uop┼ítavati. Kosmopolita, ekumenski, svetski. Ono ┼íto sti─Źe unutra┼ínju lepotu esencije i duha kao svetlost Sunca ili bljesak Venere. Prozra─Źnost i jasno─ça vode koju ljudi treba da dostignu da bi svetlost pro┼íla kroz njih i da bi se jasno videle na┼íe ideje i namere. Neka proizlazi iz na┼íe unutra┼ínjosti svetlost bez dima. Kolena. LAHAK (Maje), MATLAC OME (Acteke).
Tre─ça dimenzija uma. DRUGI ZAKON: SLO┼ŻENI POLARITET
Polarizacija organske ravnote┼że preko koje svaka vrsta dobija svoj sopstveni nivo harmonijske frekvencije, odnosno svog statusa kao vrste: kod, dom, stani┼íte. Stvara konzervativne sile ┼żivih organizama, uklju─Źuju─çi Zemlju kao planetu simbioti─Źke saradnje.

Gamma
TRE─ćI dan Mayanske sedmice┬áGAMMA┬ákorespondira sa ─Źakrom Tre─çeg oka
Kognitivne veštine
Kreiranje 3D modela od platonskih formi
Holonomy – ┼íto je gore postoji i dole, kako je iznutra tako je i spolja
Rad sa kristalima
Poznavanje odnosa izmedju Neba, ─îoveka i Zemlje.

 

Mayanski dan IX osvešćuje
* po┼żrtvovanost
* postizanje ciljeva
* transformaciju i promenu
* oslobadjanje i restrukturiranje
* disciplinu, organizacione veštine
* sna┼żan ose─çaj du┼żnosti i i posve─çenosti zajednici
* odli─Źan dan da zavr┼íite sve ┼íto ste ostavili nezavr┼íeno
Danas prevazilazite
* potrebu da kontrolišete
* perfekcionizam – preozbiljno poimanje odgovornosti
* ose─çaj obaveze da ┼żrtvujete svoje potrebe radi tudjih
* oslobodite se egoisti─Źnih stavova, ubla┼żite potrebu da kontroli┼íe sve oko sebe
* suo─Źite se sa dogadjajima i ose─çanjima kojima se opirete
* oslobodite se ustaljenih obrazaca
* prerastite raniju potrebu da budete ┼żrtva svega

 

Beli ─îarobnjak je ─îETVRTI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja.
Pleme Belog ─îarobnjaka dovodi istinu do vrhunca kao mo─ç bezvremenosti.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo.

 

Val Plave No─çi
Val Plave No─çi tra┼żi od nas da se fokusiramo na svoje unutra┼ínje ja. U ovom periodu se mo┼żete ose─çati umornije nego obi─Źno, ukoliko se to desi i imate potrebu da vi┼íe spavate onda to i uradite jer je ovo i vreme snova, mo┼żete i zapisati svoje snove.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 26.08.2013.

Mon Aug 26 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan Kali 4 Kin 195 Plavi Kosmi─Źki Orao DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 195 Istrajavam u cilju stvaranja Transcendiraju─çi um Stavljam pe─Źat na u─Źinak vizije Kosmi─Źkim tonom prisustva Vodi me mo─ç samostvaranja TON 13 Kosmi─Źki OXLAHUN┬áTranscendira┬á*Istrajava, zapo─Źinje magi─Źni let Pitanje:┬áKako mogu da pro┼íirim svoju radost i svoju ljubav? Istrajava prisutnost. […]