Mayanski Kin za 26.08.2013.


Lunarna luna Škorpiona *Dan Kali 4
Kin 195 Plavi Kosmi─Źki Orao

Kin 195 Plavi Kosmi─Źki OraoDNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 195
Istrajavam u cilju stvaranja
Transcendiraju─çi um
Stavljam pe─Źat na u─Źinak vizije
Kosmi─Źkim tonom prisustva
Vodi me mo─ç samostvaranja


TON 13 Kosmi─Źki OXLAHUN┬áTranscendira┬á*Istrajava, zapo─Źinje magi─Źni let
Pitanje: Kako mogu da proširim svoju radost i svoju ljubav?
Istrajava prisutnost. Transcendirati. Pulsiraju─çi zrak univerzalnog pokreta. Ono ┼íto traje ve─Źno, beskrajno. Li─Źno anga┼żovanje jedne osobe. Sveto trojstvo. Pro┼íiriti. Unutra┼ínje znanje. Introspekcija. Usredsredjenost i prozra─Źnost, mudrost Univerzuma, Majka Zemlja, po┼ítovanje prema svemu postoje─çem. Onaj koji cveta i daje plodove. Gle┼żanj.
OXLAHUN (Maje).
─îetvrta dimenzija vremena. PRVI ZAKON: JEDINSTVO POKRETA
Sve ┼íto postoji je u neprekidnom pokretu od najsuptilnijih do najgu┼í─çih i najte┼żih vibracija kao izraza niskih frekvencija, do te mere da ovi ekstremi deluju kao da miruju. Pokret je energija koja struji od izvora i njemu se ponovo vra─ça.

 

─îETVRTI dan Mayanske ─îETVRTE sedmice KALI korespondira sa Polnom ─Źakrom
Sinteza Telo – Duh – Um
Li─Źni razvoj kroz iluziju i fantaziju (zamisli = vizualizuj)
Kominikacija na nivoima um – duh – telo (KAKO se ose─ça┼í danas?
Stimulacija svih ─Źula (muzika, hrana…)
Spoznaja subtilnih energija koje pokre─çu.

 

Mayanski dan MEN potencira
* visok stepen aspiracije, oštru inteligenciju
* fokus na postizanje najviših ciljeva
* sna┼żnu orijentaciju na detalje
* te┼żnja savr┼íenstvu
* tendencija da se kreiraju izazovne situacije
* poruke koju donose snovi
* jasno─çu u postizanju cilja

 

Danas prevazilazite
* ose─çaj obeshrabrenosti
* eskapizam – negiranje realne situacije
* donošenje nepromišljenih odluka
* prepu┼ítanje odugovla─Źenju
* preuzimanje previše obaveza na sebe
* opsesivno slu┼żenje drugima
* bezbnade┼żnost, gubitak ose─çaja zadovoljstva, o─Źaj

 

Plavi Orao je prvi Kin Klana NEBA, Plava hromatika ~ Samostvaranje izobilja.
Pleme Plavog Orla stvara nebo kao Mo─ç Vizije.
Kroz Mo─ç Samostvaranja Nebo postaje Vatra.

 

Val Plave No─çi
Val Plave No─çi tra┼żi od nas da se fokusiramo na svoje unutra┼ínje ja. U ovom periodu se mo┼żete ose─çati umornije nego obi─Źno, ukoliko se to desi i imate potrebu da vi┼íe spavate onda to i uradite jer je ovo i vreme snova, mo┼żete i zapisati svoje snove.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Iscelitelj snova

Mon Aug 26 , 2013
Kvantni svet energetskog isceljivanja Adam je mlad i neverovatno nadaren energetski iscelitelj na daljinu. Otkrio je svoju sposobnost da le─Źi povrede i bolesti ljudi u dobu od 14 godina. Danas je me─Ĺu najpoznatijim svetskim isceliteljima, koji bri┼íu granice nauke i duhovnosti. Adam demistifikuje nau─Źne koncepte i obja┼ínjava kako celokupno Znanje […]