Mayanski Kin za 26.09.2013.


Kin 226, Beli Intonirani Spojitelj SvetovaElektri─Źna Luna Jelena┬á*┬áSilio 7
Kin 226, Beli Intonirani Spojitelj Svetova

OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra
Mo─ç Duha

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 226
Prenosim u cilju izjedna─Źavanja
Ovladavaju─çi prilikom
Stavljam pe─Źat na zalihu smrti
Intoniranim tonom sjaja
Vodi me mo─ç bezvremenosti

HARMONIJA 57: Rezonantna zaliha
Setiti se elegancije harmonije 

 

5 Poboljšanje
U centru kocke pronalazimo simbol 5-ce. To je intiligentna sila koja organizuje, vodi komunikaciju i materijalna dobra, ve┼ítinu i primenu. To su ro─Ĺeni menad┼żeri, individualci koji se okupljaju samo kada postoji potreba za razmenom i dogovorom. Poseduju mo─ç prodiranja u sr┼ż svake situacije ┼íto ih ─Źini sjajnim agentima.

5 intonirani – MACUILJI
Daje snagu sjaju, prikuplja sredstava, nalaze
Kako mogu da poboljšam svoj autoritet?
PET – CENTAR
Kroz zvezdanu kapiju klizi i ulazi postavljaju─çi ples u sredi┼ítu jabuke, ─Źovekova ruka na vratima du┼ía.
OSOBINE: sredi┼ína svrha, centralna namera, osnova – utemeljenje, mesto usredsredjivanja, sredina, jednostavnost, prihvatanje tvoje ljudskosti.
PET je zrak sredi┼íta, prva poluga – osnova ─Źove─Źanstva u individualnom pojedincu – sopstvu. Ukora─Źi u sredi┼íte tvog kristalnog jezgra. ┼áta ─çe┼í na─çi tamo? ┼áta je tvoja postavka – su┼ítinska svrha, tvoja glavna namera, tvoja li─Źna individualna vizija? Koristi ovu viziju kao pristup istini u tvom zvezdanom jezgru. Vidi sebe kao ve─Źno ┼íire─çe sredi┼íte istine i svetlosti.
Ti si središte-centar svog sopstvenog univerzuma! Seti se da je tamo velika mudrost koju ćeš naći u ljudskom obliku. U potpunom prikazanju tvoje ljudskosti pronaći ćeš osnovu u individualnom sopstvu.
Okreni se duhovnosti-unutra┼ínjosti i unesi jo┼í vi┼íe svetlosti u svoju formu-oblik. Istra┼żi osnovu svog svetog sredi┼íta-jezgra-su┼ítine. U meditaciji primi blagodeti “jedinsvenog sveta” – jednote. Mesta perfektne usredsredjenosti. U otpu┼ítanju onog ┼íto misli┼í da jesi, postaje┼í ono ┼íto ustvari jesi. Budi jednostavan. Ti uvek sedi┼í u centru. Ti si zen majstor, usredsredjen u po─Źetnom umu.

 

 

Silio
SEDMI dan Mayanske sedmice┬áSILIO korespondira sa Sr─Źanom ─Źakrom
Vreme
13 galakti─Źkih tonova
20 solarnih pe─Źata
0 – 19 ta─Źka – bar sistem
Ljudsko bi─çe – Holon planete
Familija Zemlje/Takmi─Źenje medju rasama/Klanovi Kalendar 13 Luna
I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU
Mayanski dan CIMI usmerava na
* po┼żrtvovanost
* postizanje ciljeva
* transformaciju i promenu
* oslobadjanje i restrukturiranje
* disciplina, organizacione veštine
* odli─Źan dan da zavr┼íite sve ┼íto ste ostavili nezavr┼íeno
* sna┼żan ose─çaj du┼żnosti i i posve─çenosti zajednici 

Danas prevazilazite
* potrebu da budete pod kontrolom
* perfekcionizam – preozbiljno poimanje odgovornosti
* ose─çaj obaveze da ┼żrtvujete svoje potrebe radi tudjih
* oslobodite se egoisti─Źnih stavova, ubla┼żite potrebu da kontroli┼íe sve oko sebe
* suo─Źite se sa dogadjajima i ose─çanjima kojima se opirete
* oslobodite se ustaljenih obrazaca
* prerastite raniju potrebu da budete ┼żrtva svega

 

Beli Spojitelj Svetova je drugi Kin Klana KRVI, CRVENE hromatike PRO─îI┼á─ćAVANJA PRORO─îANSTVA.
Pleme Belog Spojitelja Svetova prenosi krv kao Mo─ç Smrti.

 

06. Beli spojitelj svetova – CIMI [ki’mi]
Snaga dovo─Ĺenja u ravnote┼żu, oslobo─Ĺenje, otpu┼ítanje od vezanosti, promena DNS koda
Tamna strana: strah od smrti, borba i otpor, ose─çaj dotu─Źenosti.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 27.09.2013.

Fri Sep 27 , 2013
Elektri─Źna Luna Jelena┬á*Dali 8 Kin 227, Plava Ritmi─Źka Ruka OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra Mo─ç Duha Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme. DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 227 Organizujem u cilju spoznaje Uravnote┼żuje izle─Źenje Stavljam pe─Źat na zalihu realizacije Ritmi─Źkim tonom jednakosti Vodi me moja udvostru─Źena mo─ç […]