Mayanski Kin za 27.08.2013.


Lunarna luna Škorpiona *Dan Alfa 5
Kin 196 ┼Żuti Magnetni Ratnik


kin 196 zuti magnetni ratnikDNEVNA AFIRMACIJA KIN 196

Ujedinjujem u cilju ispitivanja
Privla─Źe─çi smelost
Stavljam pe─Źat na u─Źinak inteligencije
Magnetnim tonom svrhe
Vodi me moja sopstvena udvotru─Źena mo─ç


1. MAGNETNI
Pitanje : Koja je moja svrha?
Ujedinjuje svrhu, privla─Źiti, pulsiraju─çi zrak jedinstva. Reducirati puno na samo jednu stvar. Inicirati izvr┼íenje jedne stvari. Privuci sebi po─Źetak i izvor. Jedinstvo. Celina. Ljudsko bi─çe kao jedna celina. Gle┼żanj. HUN (Maje)
─îetvrta dimenzija vremena. PRVI ZAKON: JEDINSTVO POKRETA
Jedinstvo je sve, jedina apsolutna istina, mentalna kreacija svega. U krugu savršenstva sva bića su neodvojivo sjedinjena bez obzira na dimenziju njihovog ispoljavanja. Iluzija ili verovanje da nije tako, stvara pukotinu u prvobitnoj relaciji i ova pukotina u polju energije stvara polaritet, koji tre-ba da se pretvori u vibraciju. 

 

ALPHA
PETI dan Mayanske PRVE BELE sedmice┬áALPHA korespondira sa Grlenom ─Źakrom
Svetski jezici, kulture i religije
Prou─Źavanje pri─Źa o Hristu, Budi, Muhamedu
U─Źenja o simbolima, ritualima i svakodnevnim obi─Źajima u razli─Źitim kulturama.

 

Mayanski dan KIB usmerava na
* prevazila┼żenje ograni─Źenosti
* nedostatak balansa u odnosima
* potreba da se dominira drugima
* ose─çaj li─Źne sigurnosti, razvoj svesti
* poimanje ┼żivotnih dogadjaja isuvi┼íe izbiljno
* prenaglašena samouverenost kada vas drugi osudjuju

 

Danas prevazilazite
* igronisanje intuicije
* strah, krivicu, sumnju u sebe
* prepu┼ítanje hirovima, emocijama, ┼żeljama
* neudobnost u komunikaciji sa nadredjenima
* beznade┼żnost, gubitak ose─çaja zadovoljstva, o─Źaj
* brze mo┼żdane vibracije koje zamagljuju racionalan pristup
* kompleks odbacivanja – instruiranog od tema na kojima insistrira roditelj

 

┼Żuti Ratnik je drugi Kin Klana NEBA, Plava hromatika ~ Samostvaranje izobilja.
Pleme ┼Żutog Ratnika prenosi nebo kao Mo─ç Inteligencije.
Kroz Mo─ç Samostvaranja Nebo postaje Vatra.

 

Val ┼Żutog Ratnika stabilizuje mo─ç inteligencije.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 28.08.2013.

Wed Aug 28 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan LIMI 6 Kin 197 Crvena Lunarna Zemlja DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 197 Polariozujem u cilju unapredjivanja Stabilizuju─çi sinhronicitet Stavljam pe─Źat na matricu navigacije Lunarnim tonom izazova Vodi me mo─ç univerzalne vode Ja sam kapija Galakti─Źkog dejstva, udji. 2. LUNARNI Pitanje : Koji je moj izazov? Polarizuje izazov, stabilizuje, […]