Mayanski Kin za 28.08.2013.


Lunarna luna Škorpiona *Dan LIMI 6
Kin 197 Crvena Lunarna Zemlja


DNEVNA AFIRMACIJA KIN 197Kin 197 Crvena Lunarna Zemlja
Polariozujem u cilju unapredjivanja
Stabilizuju─çi sinhronicitet
Stavljam pe─Źat na matricu navigacije
Lunarnim tonom izazova
Vodi me mo─ç univerzalne vode
Ja sam kapija Galakti─Źkog dejstva, udji.


2. LUNARNI
Pitanje : Koji je moj izazov?
Polarizuje izazov, stabilizuje, pulsiraju─çi zrak polariteta. Svojstvo tela da odredi polo┼żaj delova koji ga formiraju.
Izazov – Protivre─Źiti. Pozicija jedne stvari i akcije u odnosu na drugu. Ravnote┼ża. Odr┼żavati, neprekidno, trajno. Skelet. Dualisti─Źka bit. Mu┼íko, ┼żensko. Dualisti─Źki princip stvaranja. Dualisti─Źka simetrija bi─ça. Kolena. KA (Maje).
Prva dimenzija pulsiranja ┼żivota. DRUGI ZAKON: SLO┼ŻENI POLARITET
Dva ekstrema iste pojave, suprotnosti jednake u svojoj prirodi; spiritualnost i materija; sve i svi, zakon zakona, svetlost i tama, pravilno i nepravilno, razlika i ravnodu┼ínost, jing i jang. Harmonizovati vibracije zna─Źi razre┼íiti polaritet dovode─çi u ravnote┼żu dva ekstrema, odnosno uklju─Źuju─çi ih; ako je sve svetlost, forme se razlivaju, zato je potreban kontrast senki.
Usavr┼íiti na┼íu sopstvenu rezonancu zna─Źi harmonizovati vibraciju sa planetarnim rezonancama, solarnim i galakti─Źkim; u ovu harmoniju su uklju─Źeni ve─ç polarizovani ekstremi.

 

LIMI
┼áesti dan Mayanske sedmice┬áLIMI┬ákorespondira sa ─Źakrom Solarnog pleksusa
Evolucija ljudskog bića: prošlost, sadašnjost, budućnost
Prou─Źavanje drevnih civilizacija,njihovih znanja, sistema..
Od pe─çinskog ─Źoveka do tehnokrate
De─Źiji odbori, kristalni futuisti─Źki san
Izra┼żavanje njihovih vizija budu─çnosti (crte┼żi pisani materijal…)

I CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU

 

Val ┼Żutog Ratnika stabilizuje mo─ç inteligencije.

 

Mayanski dan K’ABAN usmerava na
* brz prenos informacija
* sinhronizaciju dogadjaja, neobi─Źne “slu─Źajnosti”
* sinergi─Źko spajanje ljudi
* intenzivnu mentalnu aktivnost, racionalizaciju
* nespremnost da prihvatite okolnosti
* ┼żelju da se napravi radikalna promena
* razvijanje strpljenja i fleksibilnosti

 

Danas prevazilazite
* preteranu ljubomoru
* ubrzano dono┼íenje zaklju─Źaka
* nasilne reakcije
* nedostatak povezanosti tela sa umom – poricanje
* teškoće pri usaglašavanju sa sadašnjim okolnostima
* nedostatak fokusa na SADA – preterano bavljenje pro┼ílim i budu─çim dogadjajima
* beznade┼żnost, gubitak ose─çaja zadovoljstva, o─Źaj

POSMATRAJTE i prou─Źavajte informacije bez dono┼íenja zaklju─Źaka

 

Crvena Zemlja je tre─çi Kin Klana NEBA, Plava hromatika ~ Samostvaranje izobilja.
Pleme Crvene Zemlje daje energiju Nebu kao Mo─ç Beskraja.
Kroz Mo─ç Samostvaranja Nebo postaje Vatra.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 29.08.2013.

Thu Aug 29 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan SILIO 7 Kin 198 Belo Elektri─Źno Ogledalo   DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 198 Aktiviram u cilju odr┼żavanja Vezuju─çi se za red Stavljam pe─Źat na matricu beskraja Elektri─Źnim tonom slu┼żenja Vodi me mo─ç duha Ton 3. ELEKTRI─îNI Pitanje┬áKako mogu da pobolj┼íam svoje slu┼żenje? Aktivira slu┼żenje; ujediniti, pulsiraju─çi zrak ritma, […]