Meditacije za dušu i telo


Card96Svakog dana zahvaljujem
Zahvalan sam na svim divnim stvarima u svom svetu – lepim narcisima, ukusnoj hrani, računarima i drugim tehnološkim čudima koja mi olakšavaju život, dobrim prijateljima, divnom domu, sjajnim kolima, slatkim kućnim ljubimcima, inteligentnom umu, zdravom telu – svemu! Često izražavam zahvalnost Univerzumu, znajući da on sluša i prihvata moje misli. Imam večiti stav zahvalnosti.

 

Opraštam svima, uključujući i sebe
Kad se držim prošlosti uz pomoć gorčine i besa i ne dozvoljavam sebi da iskusim sadašnji trenutak, traćim današnji dan. Ako se dugo držim ogorčenja i zamerki, to ima veze sa opraštanjem sebi, a ne drugoj osobi. Ako se držim starih rana, kažnjavam sebe ovde i sada. Više ne želim da sedim u zatvoru samopregorne ozlojeđenosti. Odlučujem da ću radije biti srećan nego uvek u pravu. Opraštam sebi i prestajem da se kažnjavam.

 

Radujem se svom poslu
Moj posao je da izrazim Život. Radujem mu se. Zahvaljujem na svakoj prilici da pokažem moć Božanske inteligencije koja deluje kroz mene. Svaki put kad se susretnem sa izazovom, znam da mi Život, moj poslodavac, daje priliku. Utišavam svoj intelekt, okrećem se unutra i čekam da lekovite reči ispune moj um. Prihvatam ta blagoslovena otkrića sa radošću i znam da sam vredan svoje pravedne nagrade za posao koji sam dobro uradio. U zamenu za taj radostan posao, bogato sam nagrađen. Moje kolege – čitavo čovečanstvo – pružaju mi podršku, ljubav, entuzijazam i moćni su saradnici na polju duhovnog razvoja, blagosloveni ljubavlju.

 

U svom životu oslobađam se fraze „treba da“
Zauvek uklanjam frazu treba da iz svog rečnika. Treba da od mene čini zatvorenika. Svaki put kad kažem: Treba da, činim krivo sebi ili nekom drugom. U stvari govorim: Nisam dovoljno dobar. Od sada pa nadalje zamenjujem frazu treba da frazom mogu da. Mogu da mi dozvoljava izbor, a izbor znači slobodu. Nužno je da budem svestan da sve što u životu radim predstavlja moj izbor. Zapravo ne postoji ništa što moram da uradim. Uvek imam izbora.

 

Mirno spavam
San je vreme moje obnove i sabiranja utisaka od prethodnog dana. Moje telo se samo popravlja i postaje obnovljeno i osveženo. Moj um prelazi u stanje sna gde se rešavaju dnevni problemi. Pripremam se za novi dan. Dok ulazim u stanje sna, sa sobom nosim pozitivne misli – misli koje mogu da stvore divan novi dan i divnu novu budućnost. Dakle, ako u meni postoji i malo besa ili okrivljavanja, ja ih se oslobađam. Ako postoji i malo jeda ili straha, ja ih se oslobađam. Ako u uglovima mog uma postoji i malo krivice ili potrebe za kažnjavanjem, ja ih se oslobađam. U svom umu i telu osećam samo mir i tonem u san.

 

Zdrav sam i pun energije
Znam i potvrđujem da je moje telo prijatno mesto za život. Poštujem svoje telo i dobro se odnosim prema njemu. Negujem ga dobrom hranom i zdravim vežbama. Izjavljujem pozitivne stvari o svom telu i često mu govorim da ga volim. Povezujem se sa energijom Univerzuma i dozvoljavam joj da teče kroz mene. Imam divnu energiju. Zračim, vitalan sam i živ!

 

Svaki problem ima rešenje
Za svaki problem postoji rešenje. Nisam ograničen svojim ljudskim načinom razmišljanja jer sam povezan sa čitavom Univerzalnom mudrošću i znanjem. Dolazim iz mesta u srcu koje je ispunjeno ljubavlju i znam da ljubav otvara sva vrata. Postoji uvek spremna Sila koja nam pomaže da sretnemo i prevladamo svaki životni izazov i krizu. Znam da je svaki problem negde u svetu već bio rešen. Zato znam da to može da se desi i meni. Obavijam se čaurom ljubavi i znam da je u mom umu sve u redu.

Lujza L. Hej

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tarot *IV CAR

Wed Mar 26 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ova karta je atribut slova Cadi (Tzaddi) i odnosi se na znak Ovna (Aries) u Zodijaku. Ovim znakom vlada Mars i u njemu je Sunce egzaltirano, u najvišoj tački. Ovaj znak je, dakle, kombinacija energije u njenom najmaterijalnijem vidu i ideje o […]