Medni kalcit progoni tamu


medni kalcitKalcit je proziran, voštano sjajan, može se javiti u svim duginim bojama. Veruje se da je bačen iz kočija baltičke boginje Sunca, Saule, dok je svoje kočije vozila po nebu i tako je počelo njeno dugo putovanje u borbi protiv tame na dan zimske kratkodnevice (21, decembar na severnoj hemisferi). Stvorite toplu atmosferu kod kuće tako što ćete staviti kalcit na mesta gde se sedi. Na poslu ga koristite da probijete led kada dodju nove kolege i stvorite opuštenu atmosferu. Kalcit oranž čini da se deca osećaju sigurnijima u svetu koji izgleda veoma zastrašujuće. Koristite ih u blizini kokošaka, pataka i zečeva (koje čuvate kao kućne ljubimce) kako biste im pomogli da se odomaće.

MEDNI Kalcit veoma suptilno deluje na kamenje u žuči, na bilo koji problem sa jetrom ili slezinom i najverovatnije je najbolji kamen za pomoć kod ublažavanja bolova usled napada kamena u žuči. Veoma je koristan u slučajevima seksualne disfunkcije ili strahova. On leči sve mentalne ožiljke koji su nastali usled seksualnog napada i zlostavljanja. Kalcit pomaže da se izbalansiraju ženski hormoni i umanje bolove u mišićima. Ovaj kamen treba da stoji pored mesta gde se svakodnevno sedi da bi se stvorila topla i prijatna atmosfera. Dok je na poslu dobar zarad opuštene atmosfere i boljeg kontakta sa novim osobama koje dolaze da rade. Ovaj kamen čini da se deca osećaju sigurnije. Primena ovog kamena je kod: jačanja bešike, kod fizičkog rasta, uopšteno je dobar za kosu i nokte, pomaže pri posekotinama krvnih sudova, jača mišiće, pomaže kod preloma, deluje na skeletni sistem, utiče na rast, smiruje um, smanjuje bolove u zglobovima i jača zube. Održavanje ovog kristala: on se čisti dva puta mesečno pod mlazom mlake vode, 5 minuta, puni se u posudi sa gorskim kristalom tokom noći. Čakre na koje se ovaj kristal stavlja su sakralna i solarni pleksus.

Kalcit ubrzava duhovni razvoj. Donosi emocionalnu stabilnost, doslednost, samouverenost, razvija sposobnost prevladavanja izazova. Ohrabruje preobražaj ideja u akciju, pojačava energiju, majstorstvo i uspeh. Stimuliše metabolizam, vrlo je blagotvoran za imunitet i srce. Pojačava rast kod dece, povoljno deluje na kožu, creva, stimulira lečenje tkiva i kosti.

Kalcit oranž vrlo suptilno deluje na kamenje u žuči ili bilo koji problem sa jetrom ili slezinom i najverovatnije je najbolji kamen za pomoć kod ublažavanja bolova usled napada kamena u žuči. Takođe je koristan u slučajevima seksualne disfunkcije ili strahova i za lečenje mentalnih ožiljaka koji su nastali usled seksualnog napada i zlostavljanja. Kalcit pomaže da se izbalansiraju ženski hormoni i umanje bolovi u mišićima. Kamen koji odlično dopunjuje energijom i prečišćava, posebno donje čakre. Uravnotežava emocije, otklanja strah i prevazilazi depresiju. Razgrađuje probleme i izvlači maksimalni potencijal. Poboljšava meditaciju, donosi stanje opuštenosti i duhovnosti. Nalazište-Kina

Primena
Bešika – jačanje; fizičko telo – rast; kosa, nokti – opšte; krvni sudovi – posekotine; mišići – jačanje; prelomi; rast; skeletni sitstem; testisi; um, smirenje – psihičko; zglobovi – bolovi; zubi, jačanje. Leči reproduktivne organe, žučnu kesu i bolesti creva. Narandžasti kalcit dobro deluje na zube, kosu, kosti, unosi kalcijum u naš organizam putem dodira, a još bolje preko vodenog eliksira. Držeći ovaj kamen tokom noći u čaši vode, možete napraviti lek sa kalcijumom koji ujutro popijete. Jača kosti, pomaže zaceljivanju rana, unosi kalcijum u organizam i zato dobro deluje na zube, kosu i nokte. Smiruje psihu, olakšava san.

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode, oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa Gorskim kristalom (punjačem) preko noći.

Astrološki znaci
Blizanci; Lav; Ovan; Vaga;

Čakre na koje se kristal stavlja
sakralna; solarni pleksus;

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.03.2015.

Sat Mar 28 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SUBOTA 28. Mart protiče spokojno, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 26° Raka.   Ponoćne sate (1:14 do 3:14) obeležiće dramatična opozicija […]

You May Like