MERKUR INKONJUNKCIJA PLUTON 23° LAV/JARAC


NAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA ZA 16.08.2020.

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 20° do 27° Bika, Škorpiona, Jarca, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

OPREZ ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan 23° KARDINALNIH ZNAKOVA Ovan, Rak, Vaga, Jarac, ili FIKSNIH znakova Bik i Škorpion.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Današnji intenzivan kvinkunks Merkura i Plutona deluje skoro sasvim isključivo na unutrašnjem nivou. Osećamo se nelagodno u vezi sa nečim, nespretno. Neophodno je doneti odluku i poželjno razviti unutrašnju svest.

Kompulsivna strana vas može voditi niz put koji izbegava racionalno razumevanje. Procene okolnosti, ličnih stavova i drugima – mogu biti toliko ekstremne tokom trajanja ovog aspekta pa je utisak da ne postižete inteligentan i dosledan napredak tokom narednih par dana.

Potrudite se da budete pouzdaniji i manje grubi prema sebi, predajte se onome što trenutno doživljavate – intentivne emocije su privremene. Fleksibilnost i razigranost mogu se pokazati korisnim.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera sekstil Rx Uran *tranzit

Mon Aug 17 , 2020
Ovo će biti izuzetno ličan emocionalan tranzit za sve kojima su Venera ili Uran vladari ličnih planeta ili tačaka. Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 08° do 12° Ovna, RAKA, Vage, ŠKORPIONA, Jarca, Vodolije ili RIBA, a posebno ukoliko je Bik, Vaga ili […]