Rx Merkur konjunkcija Jupiter *tranzit


Rx MERKUR KONJUKCIJA JUPITER 14┬░ VODOLIJE

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko se u njemu nalaze planete na 14┬░ Bika, Lava, ┼áKORPIONA ili VODOLIJE, energije ovog tranzita ─çe se odnositi i na vas li─Źno.

U astrologiji Merkur postavlja standarde za procesuiranje informacija i dok je u retrogradnom kretanju svi smo u re┼żimu li─Źnog preispitivanja.
Raskošno bogatstvo misli, optimizam, poznanstva koja donose benefit, profitabilne poslovne transakcije, uspešni kontakti. Povoljan dan za pregovore, ugovore, marketinške aktivnosti, ekspanziju.
Posvetite danas vi┼íe pa┼żnje ┼żivotnim segmentima koji vam donose nesigurnost i ose─çaj nejasno─çe. Sagledavanje ─çe vam ukazati na oblasti koje ─çe u budu─çnosti zahtevati promene, i to ─çe postati svojevrsna mapa ka va┼íem li─Źnom zakopanom blagu.
Pobolj┼íanje sposobnosti rasu─Ĺivanja, duh je optimisti─Źniji, vedriji i okrenut filozofiji, iako naklonjen vi┼íem spiritualnom razmi┼íljanju. Predstoje vam putovanja u strane zemlje i kontakti sa strancima. Vi┼íe samopouzdanja i sposobnosti za vo─Ĺenje poslova, dobro zdravlje, napredak i uspeh.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE
Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Razvijate razumevanje za globalni ┼żivotni kontekst ┼íto bi trebalo da uti─Źe na formiranje generalnih stavova, iako je ovo samo jedan jednodnevni tranzit. Jupiter donosi ekspanziju aktivnostima kojima vlada Merkur (misaoni procesi, komunikacija, putovanja, razmene mi┼íljenja me─Ĺu prijateljima). Slabost ovog tranzita je opasnost da previdite ili zanemarite detalje jer ste isuvi┼íe optimisti─Źni, stoga pripazite na detalje koji mogu da izgledaju bezna─Źajni.
Pro┼íirite svoje horizonte danas, pro┼íirite svest pose─çuju─çi neka nova mesta ili aktiviraju─çi nove poduhvate. Odli─Źan dan za pomirenje ÔÇô tolerancija je na visokom nivou. Solidan dan za pravne poslove i putovanja.

SHARE DonÔÇÖt Copy!
AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç
ZABRANJENO PREUZIMANJE 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Anjeli *Februar

Sun Feb 21 , 2021
Samim rodjenjem svako od nas dobija svog An─Ĺela ─Źuvara, ali to ne isklju─Źuje za┼ítitu i podr┼íku svih ostalih An─Ĺela i Arhan─Ĺela. An─Ĺela ima 72, i predstavljamo vam njihove periode vladavine, i osnovne karakteristike – prvo je naveden broj An─Ĺela, zatim njegovo ime (npr. Nemamiah – nmmyh), period vladavine, i kom […]