MERKUR KONJUNKCIJA MARS 7° ŠKORPIONA *tranzit


Merkur konjunkcija Mars tranzit

Become a Patron!

Zgrabite vaš natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA 

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 5° do 9° Raka, ŠKORPIONA ili Riba, ili na osi FIKSNIH znakova (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija), a posebno ukoliko su Ovan, Blizanci, Devica ili Škopion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Komuniciramo sa znatiželjom, entuzijazmom i dodatnom energijom, posebno o temama ispravnosti i promena, odnosima i želji za ravnotežom i harmonijom. Zbog naboja izuzetno snažno pozicioniranog Marsa mnogo toga što je izrečeno moguće je shvatiti previše lično. Ovaj odbrambeni mehanizam ukoliko je vođen pažljivo mogao bi da uvede u tokove zdravog dijaloga. Ipak ukoliko se previše fokusiramo na ličnu važnost i vežemo se za to da je isključivo lični stav “ispravan” lako ćemo se zaplesti još dublje u konflikt. Zato je značajno osmatrati sa distance, uzeti u obzir sve činjenice i ne dozvolite da nestrpljenje zavlada odnosima.

Aktivirajte konstruktivnu energiju i pretočite je u komunikaciju, pisanje i čitanje ili kakvu drugu mentalnu aktivnost. Završite sve planirane obaveze. Vaš um je aktivan i biće teško da usporite i opustite se. Vaš nervni sistem je ranjiv i biće neophodno da sebi obezbedite tihi kutak, u kom ćete povratiti svoju snagu. Obaratite pažnju na konflikne situacije, pokažite strpljenje posebno tokom vožnje i generalno klonite se izazovnih prilika. Ne dozvolite da visok nivo energije izazove nemir i nepažnju. Budite pažljivi i usporite, disciplina je veoma značajna. Ne dozvolite da vaš ego diriguje bezobzirnost u odnosima. Budite odmereni sa izjavama, izbegavajte tračarenja i ogovaranja.
Brzopletost, neposlušnost, nemir, džangrizavost, nervoza, rasprave.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Ovaj tranzit donosi brojne opasnosti Merkurovim tipovima (Sunčev znak ili Asc u Blizancima ili Devici) suzdržite se od brzopletih poteza, posebno na putovanju, tokom sporazuma ili prepiske. Treba preduzeti vanredne mere opreza u odnosima sa zastupnicima, službenicima ili podređenima.
Pod ovim aspektom um se lako uzbuđuje i kreće u akciju. Poseban oprez prilikom izbora saradnika, kako biste izbegli uplitanja sa nemarnim i neurednim ljudima, sklonim da daju oduška svojim strastima. Posledica dejstva ovog aspekta se može ispoljiti kroz nervozu i izlive besa. Sa pozitivne strane doneće priliv snage i aktiviranje nervnog sistema kod pasivnih tipova, učiniti ih energičnijim, preduzimljivijim i odvažnijim.

Trenutno ste u boljem položaju te obavljate intelektualne zadatke ažurnije i sa mnogo volje. Izbegavajte poređenje ličnih dostignuća sa dostignućima vaših kolega. Suzdržite se i podržite vaše kolege u njihovim projektima, čak iako tražite intelektualni izazov držite ego pod kontrolom i prihvatite da vi niste sami na ovoj planeti. 

Komuniciramo sa znatiželjom, entuzijazmom i energijom, posebno o temama pravde ili reformi, našim odnosima jedan na jedan, našoj želji za ravnotežom i harmonijom i bilo čemu što je povezano sa zakonom i vizuelnom umjetnošću. Tražimo samo srce teme.

Nešto čega treba biti svestan: Možda stvari shvatamo previše lično. Ova odbrambena sposobnost mogla bi drugima da izazove vođenje zdravog dijaloga sa nama. Možda se previše fokusiramo na sebe i vežemo se za to da smo „u pravu“ nad srećom.

Koliko god možete, posmatrajte i razabirajte, a ne sudite. Uzmite u obzir sve činjenice. Ako postanete nestrpljivi, duboko udahnite u donji deo stomaka i osetite kako dah umiruje i razbistri vaš um …

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJEJasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mars kvadrat Saturn *tranzit 7° Škorpion/Vodolija

Thu Nov 11 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 5° do 9° Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. OPREZ tokom današnjeg […]