Merkur konjunkcija Mars *tranzit


Merkur konjunkcija Mars tranzit

MERKUR KONJUNKCIJA MARS 9° DEVICE *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 7° do 11° Bika, DEVICE, Jarca, ili osi PROMENLJIVIH znakova (Blizanci, DEVICA, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko su Ovan, Blizanci, Devica ili Škopion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Aktivirajte konstruktivnu energiju i pretočite je u komunikaciju, pisanje i čitanje ili kakvu drugu mentalnu aktivnost. Završite sve planirane obaveze. Vaš um je aktivan i biće teško da usporite i opustite se. Vaš nervni sistem je ranjiv i biće neophodno dami sebe nagnate u potragu za tihim kutkom, u kom ćete povratiti svoju snagu. Obaratite pažnju na konflikne situacije, pokažite strpljenje posebno tokom vožnje i generalno klonite se izazovnih prilika. Ne dozvolite da visok nivo energije izazove nemir i nepažnju. Budite pažljivi i usporite, disciplina je veoma značajna. Ne dozvolite da vaš ego diriguje bezobzirnost u odnosima. Budite odmereni sa izjavama, izbegavajte tračarenja i ogovaranja.
Brzopletost, neposlušnost, nemir, džangrizavost, nervoza, rasprave.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ 063/222-539 ∞

Ovaj tranzit donosi brojne opasnosti Merkurovim tipovima (Sunčev znak ili Asc u Blizancima ili Devici) suzdržite se od prenagljenih poteza, posebno na putovanju, tokom sporazuma ili prepiske. Treba preduzeti vanredne mere opreza u odnosima sa zastupnicima, službenicima ili podređenima.
Pod ovim aspektom um se lako uzbuđuje i kreće u akciju. Poseban oprez prilikom izbora saradnika, kako biste izbegli uplitanja sa nemarnim i neurednim ljudima, sklonim da daju oduška svojim strastima. Posledica dejstva ovog aspekta se može ispoljiti kroz nervozu i izlive besa. Sa pozitivne strane doneće priliv snage i aktiviranje nervnog sistema kod pasivnih tipova, učiniti ih energičnijim, preduzimljivijim i odvažnijim.

Trenutno ste u boljem položaju te obavljate intelektualne zadatke ažurnije i sa mnogo volje. Izbegavajte poređenje ličnih dostignuća sa dostignućima vaših kolega. Suzdržite se i podržite vaše kolege u njihovim projektima, čak iako tražite intelektualni izazov držite ego pod kontrolom i prihvatite da vi niste sami na ovoj planeti.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Retrogradni Saturn *ASPEKTI 2019.

Sun Sep 8 , 2019
There is no excerpt because this is a protected post.