Merkur kvadrat Jupiter *tranzit


Zgrabite Vaš natalni horoskop (ili klik na link BESPLATNA NATALNA KARTA).
Ukoliko ima planeta u sektoru od 24° do 28° Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Merkur ili Jupiter vladari ličnih tačaka ili planeta u vašem natalnom horoskopu, ili su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Loš dan za rasudjivanje jer postoji sklonost preterivanjima, te je važno da budete umereni u svojim obećanjima. Prenaglašena je mentalna arogancija – pokažite toleranciju prema drugima. PAŽNJA sa ugovorima koje danas potpisujete i svim pravnim temama. Budite otvorenog uma. Možda ćete biti u iskušenju da precenjujete stvari ili da obećate više od onog što možete ispuniti. Ovo je tranzit mentalne arogancije, pokušajte da budete tolerantni kad drugi ljudi iznose svoje stavove i budite oprezni sa ugovorima i drugim pravnim pitanjima.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Nepouzdanost, preterivanje i blefiranje, netaktičnost, nezakoniti postupci, konflikti. Gajite prevelika očekivanja vezana za lične vrednosti. Skloni ste vređanju drugih kroz izlive sopstvenog egoizma. Izbegavajte prepirke i pravne razmirice, budite obazrivi i sa svojim rashodima i nedovoljno pouzdanim ulaganjima. U prevazilaženju teškoća ne prepuštajte stvari čistoj sreći. Nepovoljan aspekt za sprovođenje promena, započinjanje novih poduhvata ili preduzimanje dužih putovanja. Službenici su podložni neprijateljskom stavu i neodmerenim reakcijama.

Mada ovaj tranzit ima izazovnu prirodu, on može da se pokaže vrlo korisnim, jer tražite iskustvo koje će vas suočiti sa većim životnim kontekstom. Jupiter donosi temu ekspanzije, a Merkur je povezan sa komunikacijom – ukoliko ne budete arogantni rešavaćete svoje obaveze saradjujući sa drugima bolje nego što je to često slučaj. Manja opasnost da ova proširena perspektiva donese površnost pa propuštate pri uočavanju detalja. Posebno je sada za vas važno da razmotrite sve naizgled nevažne sitnice koji mogu kasnije ugroziti vaše planove.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Merkur u zodijačkom znaku Strelca *tranzit

Tue Nov 23 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, Strelca, Vodolije ili Ribe, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita […]