Merkur kvadrat Neptun *tranzit


Merkur kvadrat Neptun tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko se u njemu nalaze planete u sektorima oko 18° Blizanaca, Device, STRELCA ili RIBA, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica, STRELAC ili RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energije ovog tranzita će se odraziti na vas lično.

Da li ste zbunjeni, smeteni, daleki, ili vam se čini da vaš um pluta u izmaglici koju ne možete otresti ni nakon zabrinjavajuće količine kafe? Da li ste razočarani trenutnim statusom, iako naizgled nema razloga da budete? Ukoliko je to slučaj aktuelni kvadrat Merkura i Neptuna deluje na vas prilično intenzivno.

U astrologiji Merkur postavlja standarde za procesuiranje informacija a kada kreira nepovoljan aspekt (kvadrat ili opoziciju) sa maglovitim Neptunom oblaci konfuzije se dokotrljaju, sve je manje jasno nego obično. Uprkos neprijatnosti kojoj smo svedoci, potrebno je znati da svaki astrološki aspekt nosi svrhu.
Svrha ovog aspekta je da prepoznamo gde je u našem životu prisutna konfuzija, na koje oblasti je potrebno da se fokusiramo kako bismo pred sobom ponovo imali jasnu viziju. Ako nemate jasnu viziju u kom pravcu se kreće vaša karijera, ukoliko ste zbinjeni i razočarani tokom trajanja ovog tranzitnog aspekta razmislite da li radite ono što volite, da li sa prijatnim uzbudjenjem dočekujete nove poslovne prilike. Ukoliko to nije slučaj onda je upravo ovo oblast koja zahteva promenu, pronalaženjem novog poslovnog pravca ili sticanjem dodatnih veština koje će vam omogućiti da radite posao koji priželjkujete. Ukoliko ste zbunjeni emotivnim zbivanjima to je zato što je nejasan pravac u kom se razvija vaša veza, i moguće da je ovo dobra prilika da jasno izrazite svoje emotivne želje i planove.

Posvetite danas više pažnje životnim segmentima kojima vlada Merkur u vašem ličnom horoskopu, i razmotrite šta je uzrok nesigurnosti i šta donosi osećaj nejasnoće. Sagledavanje će vam ukazati na oblasti koje će u budućnosti zahtevati promene, i to će postati svojevrsna mapa ka vašem ličnom zakopanom blagu. Na mnogo raznovrsnih načina nam Neptun pruža duhovne uvide, a kada se udruži sa Merkurom koji vlada komunikacijama pruža nam moćan dar koji će nam ukazati najbolji pravac ka cilju.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE
∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Kvadrat Merkura i Neptuna donosi pre svega opasnost od laži i obmana, moguća je konfuzija ali i tajnovito, nekorektno ponašanje partnera, apatičnost, izgubljenost i depresija, nevolje. Naklonjeni ste imaginarnom i ovo nije dobar trenutak za prezentaciju ili značajne pregovore jer sasvim sigurno ne smete na računati na ono što vam je obećano. Tokom trajanja ovog tranzita izbegavajte potpisivanje ugovora ili donošenja važnih odluka jer je komunikacija prilično konfuzna.

Kvadrat Merkura i Neptuna donosi interval nemira tokom kog maštanja i ambicije mogu da preovladaju umom. Izvesni su gubici u poslovnim poduhvatima ili finansijskim mahinacijama, može doći do neverstva, obmane i prevara.

Tokom trajanja tranzita dobro je biti izrazito oprezan u pogledu poveravanja ličnog stava, savetovanja ili upuštanja u bilo kakav poslovni poduhvat. U ovom periodu ste osetljiviji nego obično, ali je izvesno i da postoji značajan rizik da budete potpuno pogrešno shvaćeni. Komunikacija je zbunjujuća i bolje ćete instinktivno osetiti vibraciju i emocije sagovornika nego razumeti njegove reči. Čak i ako tražite dublje značenje, postoji opasnost da vas zavara Neptunova tendencija da kreira iluzije, ostavljajući vas konfuznijim nego što ste bili na početku diskusije. Svakako ponovo razmotrite sve informacije jer konfuzija može da poprimi oblik klasičnog nesporazuma i da ugrozi odnose. Ukoliko je moguće odložite donošenje važnih odluka za sredu.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Prisutan je nedostatak jasnoće i objektivnosti pripazite na neprijatne greške, zanemarivanje značajnih detalja ili iznošenja zabluda, generalno aspekt otežanog razumevanja. Maštovitiji ste ali vas i lako pokolebaju mišljenja drugih. Pod ovim uticajem pojačana je kreativnost i nadahnuće, ali i emtivna osetljivost, labilnost, nepraktičnost. Težite kreativnim rešenjima, teško je tokom današnjeg dana slediti rutinu. Fokus na monotone zadatke i posao (ili proučavanje koje uključuje pažnju na detalje ili učenje napamet) takođe je izazov.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Leteće Zvezde 2021.

Mon Dec 14 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dobar dan dragi moji, slede smernice za poziciju Letećih Zvezda u 2021. 2020. godina Pacova bila je luda za mnoge od nas. Covid-19 je u nekoj meri uticao i na zdravlje, posao, školu, ekonomiju i svakodnevne aktivnosti, odredjeni regioni se bolje snalaze u […]