Merkur kvadrat Pluton *tranzit


Merkur kvadrat Pluton tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima planeta u sektoru od 20┬░ do 24┬░ Ovna, Raka, VAGE ili JARCA, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili ┼ákorpion Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta ─çe se odnositi na vas.

Kvadrat MERKURA 24┬░ VAGE i Rx PLUTONA 24┬░ JARCA je aspekt izuzetne ┼żestine, stoga poku┼íajte danas da budete tolerantni dok drugi ljudi iznose svoje stavove, te┼żite fleksibilnosti. Nemogu─çe je uvek biti u pravu.

Preterano sumnjate u sve izre─Źeno, a ─Źini se da ste prili─Źno negativni. Ovo je dan u kome dominira nepoverenje, visok nivo stresa, mentalnog pritiska pritiska, frustracije. Ne upu┼ítajte se u sumnji─Źavo tuma─Źenje izre─Źenog – ukoliko ─Źitate “izme─Ĺu redova” samo ─çete pogor┼íati komunikaciju.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Okolnosti uzrokuju frustriraju─çe te┼íko─çe u kojima se ose─çate nemo─çno. Strah od nedostatka samopouzdanja ─çe ote┼żati re┼íavanje aktuelnih problema. Pristupajte logi─Źno te┼żim situacijama jer Rx Pluton naj─Źe┼í─çe izaziva opsesivne sklonosti ali i strah od nepovoljnog razvoja situacije. ─îini vam se da polako ali sigurno gubite razum pod ovim naletom pritiska, ali intezivno ─çete razmatrati sve dostupne ideje i koncept osloba─Ĺanja od ne┼żeljenih aktivnosti. Istra┼żiva─Źki rad je povoljan za ovaj interval, razmi┼íljate i o ne─Źemu ┼íto je ranije za vas bila zabranjena tema, bilo da ste je odbacivali ili vam je bila daleka i nedostupna. Zainteresovani ste za otkrivanje dubokih istina i stvari koje su dugo pa┼żljivo skrivane. Va┼í na─Źin razmi┼íljanja i sagledavanja stvari je dubok ali ─çete se pritom suo─Źiti i sa dogadjajima koje ne─çete prihvatiti sa lako─çom.

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Politi─Źke intrige i zloupotreba vlasti sada ─çe ugledati svetlost dana. Psiholo┼íke komplikacije usporavaju normalnu komunikaciju, a kao rezultat javlja se konflikt i odnosima. Teorije zavere i paranoi─Źna razmi┼íljanja su teme koje ─çe vam izgledati realno svega 24 sata, stoga izbegavajte upu┼ítanje u igre mo─çi i ekstremizma, izbegavajte pretnje i ┼żestoke sukobe.

Dana┼ínji kvadrat Merkura i Rx Plutona donosi o┼ítrinu u govoru, ne ustru─Źavate se da stvari nazovete pravim imenom iako ste u zabludi. Nedostatak diplomatskog stava i nepotrebni rizici. Tajanstveni ste i spremate se da ucenom zavladate situacijom. Odlo┼żite uzvr┼íenje planova koje ste osmislili u napadu besa, razmislite o dugoro─Źnim posledicama. Nervoza.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Retrogradni Mars *Jesen 2020.

Sun Sep 20 , 2020
Klju─Źni datumi Retrogradnosti Marsa za 2020.Po─Źinje hod kroz senku Retrogradnosti 27.07. 15┬░ OvnaRetrogradnim hodom se kre─çe od 10.09. u 00:22 na 28┬░ OvnaRetrogradnim hodom se kre─çe do 14.11. na 15┬░ OvnaNapu┼íta senku Retrogradnosti 05.01.2021. na 28 ┬░Ovna Marsova retrogradnost je cikli─Źna, i ponavlja se okvirno na svake 2 godine, a […]
Retrogradni Mars *Leto 2016.