Merkur kvadrat Saturn

NAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA 01.05.2019.
Tokom narednih par dana Merkur je u kvadratu sa Retrogradnim Saturnom, prisutna je izvesna stagnacija jer je opšti utisak da uprkos vašima naporima sve ostaje isto, sada jasnije i otvorenije postavljate granice, što je pomoglo da budete direktniji i sa svojim obavezama, aktivniji u korišćenju lične moći i najzad svedočite rezultatima.
Ukoliko je energija koja vas okružuje ili situacija u kojoj se nalazite i dalje teško podnošljiva setite se da će i to proći. Mi možda ne možemo da ubrzamo promenu sitiacije, ali možemo podsetiti sebe da su promene izvesne ukoliko ostanemo dosledni, u ljubavi prema sebi i bez obzira na to kroz šta trenutno prolazimo. Promene se dogadjaju kada smo spremni da naučimo lekcije koje su pred nama, bez obzira na težinu situacije.

Ovaj tranzitni aspekt donosi odličnu koncentraciju ali se mogu javiti i ograničenja i privremene prepreke – kvadrat Rx Saturna sa Merkurom može doneti talas hladnoće i privremeno blokirati razvoj dogadjaja. Očekivan je talas depresivnih misli stoga zadržite pozitivan stav. Odlaganja u prepiskama ili telefonskim razgovorima, a negativna perspektiva i nedostatak volje za prihvatanje novih ideja je karakteristična za ovaj aspekt. Ne dozvolite da vas brine nedostatak inspiracije – suočavate se sa neodobravanjem vaših ideja. Izraženija opasnost od javljanja osećaja uljuljkanosti u lažnu sigurnost iz razloga što se neke stvari mogu shvatati prilično olako tako da to može dovesti do velikog razočarenja prilikom suočavanja sa realnim problemima u stvarnosti.

Inhibicije, nepoverenje, depresivno raspoloženje, teški uslovi rada. Manje zdravstvene teškoće, glavobolje.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Mnoštvo neprilika i briga, kolebljiv i nestalan um je sklon depresijama i pesimizmu. U govoru ispoljavate sarkazam. Do vas dopiru glasine – o vama kolaju loše priče kroz koju su preuveličani vaši nedostaci. Ovo je nepovoljan trenutak za potpisivanje dokumenata, sklapanja ugovora i održavanje korespondencije. Za vreme ovog tranzita primarni zadatak je sačuvati poverenje i ugled u kojima uživate, kloneći se pritom neopreznih reči.
Uzdržavajte se od upućivanja kritika ili prekorevanja i budite posvećeni u radu, negujte vedrinu ne popuštajući u naporima i budnosti pažnje.

Za vreme ovog perioda komunikacija može postati otežana, jer možda niste sigurni šta želite da kažete. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrede utrošenog vremena; ovo zato što Saturn zahteva perfekciju. Zato treba da budete oprezni da ne previdite
pozitivne aspekte u sebi i u drugima. Jedan od efekata Saturnovih aspekata je da sve vidite na negativan način – potražite savet starije iskusne osobe, u kočiji sud imate poverenja. Svako zlo ima svoje dobro.

Uprkos svemu, vaša logika i racio su danas metodični i disciplinovani što će omogućiti da radite uključujući vrlo specifične postupke i da steknete solidnu pohvalu za rezultate. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta. Bilo bi bolje da ih odložite.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE