Merkur kvadrat Uran *tranzit


Merkur kvadrat Uran tranzit

NAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA za 12.01.2021.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili napravite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 6° BIKA, Lava, Škorpiona ili VODOLIJE, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Izbegavajte govor mržnje jer će biti teže ispraviti sve što danas izgovarate u naletu besa. Nepraktične ideje, nervoza, iritirajući pozivi i neočekivane posete samo su neke od današnjih situacija koje će vas izbaciti iz takta. Dodatni oprez u vožnji – izbegavajte nemar i nestrpljenje.

Interval uznemirenosti i nezadovoljstva. Mnogi dogadjaji se odvijaju na neplanirani način, posebno u životnim područjima kojima Merkur vlada u vašem  natalnom horoskopu (natalne kuće čiji su vrhovi u znacima Blizanci i Devica). Doći će do sukoba sa prijateljima, mogući su neočekivani gubici zbog potčinjenih, vaših posrednika ili službenika. Skloni ste ekstremnom načinu razmišljanja i isključivim stavovima,  kao i neodmerenosti u izražavanju koja može doneti dugotrajne posledice. Prisutna je sklonost ka pristupanju reformatorskim pokretima ali treba izbegavati impulsivno ponašanje i zatražiti savet oosbe od poverenja pre donošenja bilo kakve važne odluke.
Vreme je za promene (posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak). Genijalne ideje su deo ovog tranzita ali takodje je izvesno da će neko insistirati na provokacijama. Iako ste intelektualno motivisani brojni utisci koji preplavljuju vašu svest donekle će vas zbuniti. Važno je, a istovremeno i teško, da  isfiltrirate ono što je korisno od svih signala koje primate. Ako u tome uspete, možete  otkriti nova interesovanja.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Merkurove teme nisu inicijalno podržane nepredvidivim Uranom željnim promena. Sama priroda Urana žudi da razbije sistem, za preuzimanjem rizika i težnjom da oproba nove pristupe što će kreirati enormnu količinu mentalne napetosti koja vodi u konflikte i prepirke, neslaganja i izlive tvrdoglavosti koji su samo odraz straha od promena. Najlakši način za rešavanje ovih situacija je maksimalna fleksibilnost – ukoliko imate teškoća sa prihvatanjem ideja sa kojima se susrećete danas ili nešto drugačijeg načina razmišljanja činiće se da ste na ivici nervnog sloma.
U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan koji donosi inspiraciju. Kada god se Merkur i Uran aktiviraju kroz aspekt vatromet novih ideja dolazi lako, intutivno. Zapišite svaku današnju misao – iako nije najbolji dan za kreiranje planova ili aktivnosti (za te aktivnosti je povoljniji Merkurov sekstil ili trigon sa Saturnom), današnje ideje će se kasnije pokazati kao izuzetno značajne i plodonosne.
Mogući su neočekivani promene u ustaljenim procesima u radu. Vaše prezentacije neće naići na očekivano odobravanje već je izvesno da se morate uočiti sa negativnim reakcijama i nerazumevanjem. Ako ste planirali putovanje moguća su odlaganja, kašnjenja, ili možete naglo prometniti pravac ili plan putovanja.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mars kvadrat Saturn *tranzit 3° Bik/Vodolija

Tue Jan 12 , 2021
Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 1° do 5° Bika, Blizanaca, Device, Vage, Jarca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. OPREZ tokom današnjeg dana ukoliko je u Vašem natalnom […]