Merkur opozicija Rx Jupiter *tranzit

Merkur opozicija Rx Jupiter *tranzit


MERKUR OPOZICIJA Rx JUPITER 20° RAK/JARAC

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 22° KARDINALNIH znakova Ovna, RAKA, Vage ili JARCA, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Nemirne misli i teško vam postići zadovoljavajući nivo koncentracije na dobro poznate rutinske zadatke. Skloni ste da uočite nedisciplinu i trudite se da se fokusirate na praktične teme. Izbegavajte dogovore koji su previše rizični i nose slab potencijal realizacije. Danas je odličan dan za čitanje, putovanje ili kraći izlet, planiranje odmora. Ovo nije dobro vreme za sprovođenje promena, započinjanje novih poduhvata ili preduzimanje dužih putovanja. Službenici i kolege su naizgled neprijateljskog stava.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Grandomanske ideje se radjaju pod ovim tranzitom ali ćete takodje biti skloni da precenjujete sopstvene potencijale i podcenite situaciju u kojoj se nalazite. Informacija do koje dolazite je nepraktična i odvodi vas sa pravog puta ili zavesti. Nemojte se latiti novog poduhvata bez dobrog promišljanja, jer će se pokazati da ste propustili značajne detalje. Nemojte davati obećanja koja niste u mogućnosti da ispunite, i dobro proverite ono što je napisano najsitnijima slovima u ugovoru pre nego što ga potpišete! U želji da pronadjete pravo značenje vaših misli i ideja skloni ste preterivanju, prenaglašavanju ili precenjivanju. Drugi će vas razočarati iznoseći vam činjenice koje su u suprotnosti sa vašim željama i idealima.

Iako ovaj tranzit ima izazovnu prirodu, on može da se pokaže vrlo korisnim, jer tražite iskustvo koje će vas upoznati sa većim kontekstima života. Jupiter se bavi ekspanzijom, dok je Merkur povezan sa komunikacijom – ukoliko vodite računa da ne budete arogantni bićete u prilici da se starate o vašim svakodnevnim obavezama radeći sa drugima bolje nego što je to obično slučaj. Možda postoji mala opasnost da ova proširena perspektiva postane suviše površna, pa da zbog toga previdite detalje. Posebno je sada za vas važno da razmotrite detalje koji na prvi pogled mogu biti beznačajni.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Fiksne zvezde Kastor i Poluks

Sun Aug 2 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Neumorni zavodnik Zevs se zaljubio u Ledu, ženu spartanskog kralja Tindareja. Jednog dana se pretvorio u labuda i zaveo ju je pored reke. Iste noći Leda je spavala sa svojim mužem, a iz ta dva odnosa nastala su dva jaja iz kojih […]