Merkur opozicija Rx Mars *tranzit


Zgrabite vaš natalni horoskop. Ukoliko je u njemu aktivan segment od 24° do 28° stepeni Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Vaš Sunčev i Ascendentalni znak Ovan, Blizanci, Devica ili Škorpion, energije ovog tranzitnog aspekta će biti veoma značajne za vas. Zapravo svi ćemo osetiti efekte Merkurove opozicije sa Rx Marsom, svako u oblasti kojima ove dve planete vladaju u Vašem natalnom horoskopu.

Brzopletost, neposlušnost, nemir, nervoza, rasprava. Opasnost od stvaranja brojnih neprilika i smetnji. Budite obazrivi jer je izvesna opasnost od obmane ili prevare, postupajte sa puno promišljenosti i suzdržanosti. Negujte prijateljstva i izbegavajte danas povode za stvaranje konflikta. Nevolje mogu doneti dosta briga i duševni nemir: negujte veru u Božansku svrhu.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Pred vama je dan mogućih nesuglasica sa prijateljima i rođacima, a ovo je i loš interval za putovanja, potpisivanje dokumenata, sprovođenje promena ili otpočinjanje novih poduhvata. Dobro bi bilo da preduzmete dodatnu predostrožnost ne biste li izbegli nesreće, posebno sa mašinama, oštrim alatima, automobilima, vatrenim oružjem, vatrom ili vrelom vodom.

Izazivate kod drugih nesigurnost i strah da ne budu uvučeni u konflikt sa vama. Sad vam je teško da osmotrite situaciju iz drugog ugla ali je važno da budete objektivni kako biste izbegli potencijalne konflikte. Ukoliko žudite za intelektualnim izazovima budite oprezni u postupanju sa drugima, pažljivo odmerite sve adute i neka donošenje odluke sačeka makar 24h. Pregovarajte o projektima ali nemojte danas preuzimati potpunu odgovornost, nemojte biti isključivi u izlaganjima jer će već sutra sve izgleati sasvim drugačije.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera u Devici *tranzit

Fri Oct 2 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Svaki odnos koji je tek u povoju je perfektan sve dok se ne dogodi ono što je neizbežno – čarolija nestaje a realnost na delu. Nažalost, mnogi odnosi ne uspevaju da prenesu taj primamljivi delić čarolije u realan život, već uočavamo da […]