Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit


Merkur opozicija Saturn tranzit

MERKUR OPOZICIJA Rx SATURN 22° LAV/VODOLIJA

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Definišite zodijački odeljak od 20° do 24° Bika, LAVA, Škorpiona ili VODOLIJE, i da li su planetarne pozicije u ovom segmentu i u kojoj meri lične.

Obratite pažnju na ovaj aspekt posbno ukoliko je Blizanci, Lav, Devica, Jarac ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak jer će se energija ovog tranzitnog aspekta intenzivnije odnositi na vas.

Inhibicije, nepoverenje, depresivno raspoloženje, teški uslovi rada, sebičluk. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje.
Napetost i nemir, posledica su prevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju  dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi izaberete  zastupnike, oni koje odredite u ovo vreme biće neodgovorni prema vašim ličnim interesima.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Komunikacija je otežana jer niste sigurni šta  želite da kažete. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrede utrošenog vremena.  Saturn ohrabruje perfekciju, što može da vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite  oprezni da ne previdite vaše pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od  efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga pre nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savet koji može da vam pomogne da spoznate da  svako zlo ima svoje dobro.
Uprkos svemu ovome, vaša logika je metodična i disciplinovana, bavite se stručnim radom i zavredjujete pohvale nadredjenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Planirajte pol vaše bebe

Sun Aug 15 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Najnovija usluga 100% prirodno Planiranje začeća željenog pola bebe Za izračunavanje pola bebe potrebni su podaci budućih roditelja: datum rođenja (dan, mesec i godina). Prognoza je izuzetno pouzdana, izuzetak je samo u slučaju kada su oba buduća roditelja rođena iste godine u […]