Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit


Merkur opozicija Rx Saturn *tranzitMERKUR 24° Blizanaca OPOZICIJA Rx Saturn 24° STRELCA
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima planeta u sektoru od 20° do 28° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Inhibicije, nepoverenje, teški uslovi rada. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje. Napetost i nemir, posledica su prevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi izaberete zastupnike, oni koje odredite u ovo vreme biće neodgovorni prema vašim ličnim interesima.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Komunikacija je otežana jer niste sigurni šta želite da kažete. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrede utrošenog vremena. Saturn ohrabruje perfekciju, što može da vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite oprezni da ne previdite vaše pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga pre nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savet koji može da vam pomogne da spoznate da svako zlo ima svoje dobro.
Uprkos svemu ovome, vaša logična sposobnost je metodična i disciplinovana, bavite se stručnim radom i zavredjujete pohvale nadredjenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 20.06.2017.

Mon Jun 19 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. UTORAK 20.06. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 01° do 14° BIKA. VENERA SEKSTIL Rx NEPTUN *tranzit 10:25 […]
Astrološki dogadjaji