Merkur opozicija Rx Uran *tranzit


Merkur opozicija Uran tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 08° zodijačkim stepenima FIKSNIH znakova BIKA, Lava, ŠKORPIONA ili Vodolije ne dozvolite da vas nepromišljene reakcije izbace iz ravnoteže, jer bi to moglo prouzrokovati dugoročne probleme.
Ukoliko su u Vašem natalnom horoskopu aktivni navedeni stepeni VODENIH (Rak, ŠKORPION, Ribe) ili ZEMLJANIH (BIK, Devica, Jarac) fleksibilan pristup današnjim situacijama može dugoročno doneti POZITIVNE promene.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Merkur u opoziciji sa Rx Uranom donosi neslaganja sa drugima, te stoga ovo nije interval u kom biste trebali prezentovati sopstvene argumente i vizije. Izbegavajte donošenje odluka, zbog kojih kasnije možete žaliti. Impulsivniji ste i neorganizovani, nepraktični. Moguće su promene planova u vezi sa putovanjima, a nalaže se i oprez tokom vožnje, jer su moguće nepredvidjene situacije usled nepažnje i nestrpljenja.

Nervna napetost je skoro opipljiva pa ne čudi što su tokom ovog intervala prividno svi uznemireni zbog reakcija drugih na stavove i dogadjaje. Uporan rad na zahtevnim projektima može da izazove neočekivane probleme, tako da bi trebalo da imate odredjeni ritam i tempo u toku rada. Budite promišljeni sa izjavama jer je skoro izvesno da ćete ubrzo morati da ih izmenite. Budite fleksibilniji jer će okolnosti zahtevati vašu ekspresnu reakciju. Na žalost ovaj ubrzani tempo je za većinu ljudi donosi dozu napetosti pa je potrebno obratiti pažnju kako biste sprečili greške koje bi prouzrokovale zastoj u planiranim aktivnostima.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nepraktičane ideje, nervoza, razdražljivost i neočekivani prekidi su samo deo iznenadjenja kojima biste morali da se bavite danas. Komunikacija može odvesti u sasvim pogrešnom pravcu, a neslaganja sa drugima su očekivana. Pod efektima ove opozicija je i sposobnost da razmišljate na vrlo originalan način, što pruža priliku da steknete znatnu prednost u odnosu na konkurente.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Andjeo Yesalel

Wed Nov 18 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Broj 13 Red: Kerubini Hijerarhija: Serafin Vladajuća planeta: Mars Boja: Boja žalfije Kristal: Akvamarin Prisutan na Zemlji: 04:00 do 04:20 Dan u nedelji: Petak Tarot karta: 2 Mačeva Prizovite ovog Andjela kada je potrebno da se unese lakoća i dodatno razumevanje u prijateljske, […]