Merkur sekstil Jupiter *tranzit


merkur sekstil jupiter tranzitNAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA za 29.11.2020. 
MERKUR SEKSTIL JUPITER 25° ŠKORPION/JARAC

Zgrabite svoj natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima planeta u sektoru od 24┬░ do 26┬░ Blizanaca, Device, Vage, ┼áKORPIONA, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica, ┼ákorpion ili Strelac Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta ─çe se odnositi na vas.

Sekstil Merkura i Jupitera donosi benefite od intelektualnog rada. Imate smisla i sre─çe za prakti─Źan pristup sticanju novca, pa je najbolje u da ga iskoristite u trgovini, transportu i poslovima sa inostranstvom. Ovo je i aspekat putovanja. Skloni ste filozofiji – ovaj aspekt koji vas prote┼żira kod autoriteta. Konstruktivan intelekt, bogatstvo misli, optimizam, povoljna poznanstva, poslovne transakcije, uspe┼íni kontakti sa pretpostavljenima. Povoljno za pregovore, ugovore.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Rasu─Ĺivanje je solidno, um vam je vedar, inteligencija pro┼żeta svrhom. Na pomolu su dobici od dr┼żanja govora, pisanja ili putovanja. Sklapate vredna i trajna prijateljstva. Va┼íi zaposleni su vam odani. Zainteresova─çe vas filozofska ili spiritualna pitanja. Prihodi od posla i imovinsko stanje rastu. Ve─çina poduhvata koje zapo─Źnete pod ovim tranzitom okon─Źa─çe se uspehom.
Razvijate bolje razumevanja za globalni ┼żivotni kontekst, a prema ljudima ste izuzetno prijateljski nastrojeni. Va┼í um je aktivan i postavi─çe visoke ciljeve. U ovom periodu ┼żelite da uradite sve o ─Źemu ste sanjali da ─çete uraditi jednog dana. Ako ste se uvek interesovali za alternativne nauke, kao ┼íto je astrologija, mo┼żete koristiti ovaj tranzit da dopunite va┼íe znanje. ─îak i ako ─Źinite napor da vidite stvari u njihovom ┼íirem kontekstu, ne─çete izgubiti iz vida detalje, jer ste svesni da je sve veliko sa─Źinjeno od bezbroj malih elemenata.

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Era Vodolije po─Źinje 21.12.2020.

Sun Nov 29 , 2020
Era Vodolije po─Źinje 21.12.2020.