Merkur sekstil Mars *tranzit


merkur sekstil mars

Solidan dan za mentalnu i verbalnu aktivnost, obiluje energijom i sposobno┼í─çu da se promene prihvate i sprovedu sa lako─çom. Planiranje, dono┼íenje odluka i primena su klju─Źne re─Źi za dana┼ínji dan. Komunikacija je centralna tema. Po─Źnite sa dugo odlaganim ─Źitanjem knjige ili administrativnim zadacima, obavite va┼żne telefonske pozive i druge planirane aktivnosti. Mentalnu energiju podr┼ża─çe odgovaraju─ça koli─Źina fizi─Źke energije.
Povoljan aspekt za intenzivne dru┼ítvene i politi─Źke aktivnosti, energija i borbenost su na solidnom nivou, analiti─Źki duh uspostavlja proces brzog dono┼íenja efikasnih odluka.

AUTORSKI MATERIJAL┬á┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce konjunkcija Uran *tranzit

Sat Apr 25 , 2020
Buntovni ste i nemirni danas, ovaj tranzit donosi neobi─Źne reakcije, pomalo nelogi─Źne postupke. Nije vreme za dono┼íenje dugoro─Źnih odluka, mo┼żete ih osmisliti, ali ostavite ih po strani kako biste ih ponovo analizirali kroz par dana. Javlja se ┼żelja za neobi─Źnim odlukama, ipak dr┼żite dogadjaje u izvesnoj meri pod kontrolom. Zauzdajte […]