Merkur sekstil Pluton *tranzit


Merkur sekstil Pluton tranzit

MERKUR SEKSTIL PLUTON 23┬░
ŠKORPION/JARAC *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima planeta od 21┬░ do 25┬░ Bika, Raka, Device, ┼ákorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili ┼ákorpion Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta ─çe se odnositi na vas.
Merkur u sekstilu sa Plutonom stvara fantasti─Źnu atmosferu za strastveno ve─Źe sa partnerom. Zra─Źite posebnom energijom i izuzetno ste aktivni. Va┼ía mo─ç percepcije je maksimalno izo┼ítrena, ┼żele─çete da se poigrate detektiva i otkrijete dobro skrivene tajne. ┼Żudite za dubljim razumevanjem dogadjaja, aktivni ste i razvijate neophodne ve┼ítine a svoje zaklju─Źke rado podelite sa drugima. Inspirativne diskusije.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Va┼ía mo─ç percepcije je izuzetno sna┼żna i prodirete u samu sr┼ż teme izuzetnom ve┼ítinom i kompetentno┼í─çu. Mo┼żda ─çete po┼żeleti da se poigrate detektiva i otkrijete dobro skrivanu tajnu. ┼Żudite za dubljim razumevanjem pitanja koja vam zadaju probleme i veoma ste ve┼íti u tome. Podelite svoja otkri─ça sa drugima, ova razmena ─çe se duboko odraziti na va┼íe budu─çe planove.

Pluton simbolizuje mo─ç i snagu uma, sposobnost transfromacije. Komunikacija ─çe poprimiti intenzitet, ali ne─çe ostaviti previ┼íe prostora za manje va┼żne razgovore. U ovom periodu, misteriozni i iluzorni problemi privu─çi ─çe va┼íu posebnu pa┼żnju i bi─çete u stanju da na─Ĺete najbolja re┼íenja za njih. Ako budete otkrili da ste u stanju da manipuli┼íete ljudima, koristite ovu sposobnost na odgovoran na─Źin i razmislite o li─Źnim motivima kako biste bili potpuno sigurni da ne slu┼żite samo li─Źnim ciljevima, ve─ç uzmate u obzir potrebe ljudi oko vas. Kako va┼íe misli rade na nivoima koji se┼żu duboko ispod povr┼íine, posvetite ove dane alternativnim ve┼ítinama.

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera opozicija Rx Uran *tranzit

Fri Nov 27 , 2020
Zgrabite svoje natalne horoskope. OPREZ ukoliko ima li─Źnih planeta u sektorima od 5┬░ do 9┬░ BIKA, Lava, ┼áKORPIONA ili Vodolije, a posebno ukoliko je va┼í Ascendentalni ili Sun─Źev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita ─çe biti va┼żna za vas. POVOLJAN dan ukoliko je u va┼íem natalnom horoakopu nagla┼íen […]