MERKUR SEKSTIL VENERA 16° BIK/RIBE *tranzit 


Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 16° Bika, Raka, Device, ŠKORPIONA, Jarca ili Riba, i posebno ukoliko su Bik, Blizanci, Devica ili Vaga Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Danas i sutra će svako na svoj način uživati u predivnom sekstilu Venere i usporavajućeg pred Retrogradnu fazu Rx Merkura. Ovo je dugo iščekivano olakšanje za pripadnike pojedinih ZEMLJANIH (Bik, Devica), ili VODENIH (Rak, Ribe) zodijačkih znakova koji su prošli kroz prilično intenzivan period poslednje dve nedelje.

Dobar dan za odmor, odvojite vreme da se relaksirate uz dobru knjigu kako biste napunili baterije i odmorili se od svakodnevnih tenzija koje donose stres i nakupljaju napetost. Obzirom da Venera vlada odnosima, a Merkur komunikacijom ovo je odličan dan za otvoreno izražavanje emocija i svega što se tiče odnosa. Odličan dan za razmatranje zadovoljstva i planiranje aktivnosti koje mogu poboljšati njihov kvalitet, za vožnju ili kratko putovanje sa osobom koja vam je posebno draga, i može vam pomoći da osvežite vezu i intenzivirate zadovoljstvo.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Aspekt je povoljan za usavršavanje na umetničkom, društvenom ili intelektualnom planu. Ovo je odličan dan za početak studija ili kreativne aktivnosti. Ukazaće se i mogućnost za dobit na finansijskom planu ili preko rodjaka. Bićete inspirisani udobnom stranom života, možda ćete se konačno odvažiti da nekom otkrijete intimna osećanja i izjavite ljubav, jer ste do sada bili isuviše stidljivi. Nesporazumi u braku danas mogu da se razjasne u iskrenom razgovoru. Ako sve dobro krene uzmite slobodan dan, relaksirajte se i posvetite punu pažnju manje važnim stvarima u životu. Možete mnogo postići, ali ne skidajte odjednom sve zvezde sa neba, jer i sutra je novi dan.

Dan možete provesti sa prijateljima, posetiti muzej ili umetničku galeriju, ili se baviti muzikom. Kreativna mentalna stimulacija donosi uživanje, društveni odnosi i pregovori o zajedničkim ulaganjima. Vreme je povoljno za putovanja, promene, i trgovinu umetninama.

 

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce sekstil Mars *tranzit

Fri May 6 , 2022
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Device ili Jarca, a posebno ukoliko su Ovan, Lav ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. SUNCE i MARS […]