merkur trigon jupiter
Merkur trigon Rx Jupiter 23° Ovan/Strelac *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko se u njemu nalaze planete u sektorima izmedju 21° i 25° VATRENIH znakova (OVAN, Lav, STRELAC) ili energije ovog tranzita će se odraziti na Vas lično.

Ovo je odličan dan za porodični odmor, ili za realizaciju projekta koji uključuje i Vašu porodicu. Dobro je početi i sa preuređenjem kuće prilikom ovog tranzita. Pravo je vreme za donošenje važnih odluka, poput venčanja. Poslovne aktivnosti koje se odnose na hranu, domaće proizvode ili usluge, nekretnine, poslovanje sa ženama i širom populacijom su posebno blagorodne u ovom periodu. Takođe, odličan je dan za putovanje i saradnju sa inostranstvom.

Današnji trigon Merkura i Rx Jupitera donosi atmosferu u kojoj vaše intelektualne sposobnosti funkcionišu precizno. Govori i pisani radovi biće primljeni sa odobravanjem. Poslušajte glas razuma jer danas imate mogućnost da osmislite praktične načine za zaradu, pa je najbolje u da ga iskoristite u trgovini, transportu i kontaktima sa inostranstvom. Ovo je i aspekt putovanja. Aspekt koji vas protezira kod autoriteta. Uživate u druženju sa osobom koja je zauzeta. Kontolišite želju za slatkišima.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Danas bi mnogi ljudi voleli da vas vide, vaši prijatelji i poznanici imaju želju da se druže sa vama a neki od njih će tražiti i vaš savet. Ovo je odličano vrema za kratka putovanja, izlete, predavanja i učenje, promociju, podnošenje prijava i obrazaca. Optimizam – iščekujemo lepe vesti ili žudimo da ih ponudimo drugima…

Danas smo blagosloveni benefičnim trigonom Merkura u tranzitu kroz znak OVNA i Rx Jupitera u znaku STRELCA koji će nastaviti da nas usmerava na razvoj veština koje će omogućiti razvoj srećnih prilika. Svaka planeta koja dodje u kontakt sa Jupiterom ima priliku za ekspanziju, a kada je u pitanju Merkur onda govorimo pre svega o mentalnoj ekspanziji i razvoju znanja. Ovo je odličan dan da aktivirate svoje planove i pokrenete realizaciju, sa optimizmom upirući pogled u budućnost. U kom pravcu želite da se razvija vaš život? Kakve planove imate, koji su vaši ciljevi? Investicije, poslovne prilike, igre na sreću, berzanske spekulacije mogu imati srećan ishod tokom današnjeg dana. Iskoristite trigon Merkura i Jupitera za potpisivanje važnih ugovora i pokretanje pravnih postupaka.

Jedino usporavanje koje donosi ovaj aspekt je tendencija da se ulenjite čim uočite da se dogadjaji odvijaju u željenom pravcu. Olako zaboravljate na dojučerašnju frustracije i teškoće, pokušavate da se prepustite vožnji na rolerkosteru i uživate u trenutku. Ipak, važno je da koristite današnju energiju kako biste razrešili pitanja koja će vas podržati u budućnosti i poboljšati vaše poslovne prilike, umesto da odmarate na lovorikama.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE