merkur trigon jupiter

Zgrabite svoj natalni horoskop ili klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Blizanci, Devica, Strelac, Ribe, ili su na 28° Raka, Škorpiona ili Riba pozicionirani uglovi Vašeg natalnog horoskopa ili lične planete, energije ovog tranzita će se odraziti na Vas lično.

Današnji trigon Merkura i Jupitera donosi atmosferu u kojoj vaše intelektualne sposobnosti funkcionišu precizno. Govori i pisani radovi biće primljeni sa odobravanjem. Poslušajte glas razuma jer danas imate mogućnost da osmislite praktične načine za zaradu, pa je najbolje u da ga iskoristite u trgovini, transportu i kontaktima sa inostranstvom. Ovo je i aspekt putovanja. Aspekt koji vas protežira kod autoriteta. Uživate u druženju sa osobom koja je zauzeta. Kontolišite želju za slatkišima.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Ovo je odličan dan za porodični odmor, ili za realizaciju projekta koji uključuje i vašu porodicu. Dobro je početi i sa preuređenjem kuće prilikom ovog tranzita. Pravo je vreme za donošenje važnih odluka, poput venčanja. Poslovne aktivnosti koje se odnose na hranu, domaće proizvode ili usluge, nekretnine, poslovanje sa ženama i širom populacijom su posebno blagorodne u ovom periodu. Takođe, odličan je dan za putovanje i saradnju sa inostranstvom.
Danas bi mnogi ljudi voleli da vas vide, vaši prijatelji i poznanici imaju želju da se druže sa vama a neki od njih će tražiti i vaš savet. Ovo je odličano vrema za kratka putovanja, izlete, predavanja i učenje, promociju, podnošenje prijava i obrazaca.
Optimizam, iščekujemo lepe vesti ili žudimo da ih ponudimo drugima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Danas smo blagosloveni benefičnim trigonom Merkura i Jupitera koji će nastaviti da donosi optimizam i srećne prilike. Svaka planeta koja dodje u kontakt sa Jupiterom dobija mogućnost ekspanzije, a kada je u pitanju Merkur onda govorimo pre svega o mentalnoj ekspanziji. Ovo je odličan dan da aktivirate svoje planove i pokrenete realizaciju, sa optimizmom upirući pogled u budućnost. U kom pravcu želite da se razvija vaš život? Kakve planove imate, koji su vaši ciljevi? Investicije, poslovne prilike, igre na sreću, berzanske spekulacije mogu imati srećan ishod tokom današnjeg dana. Iskoristite trigon Merkura i Jupitera za potpisivanje važnih ugovora i pokretanje pravnih postupaka.

Jedino usporavanje koje donosi ovaj aspekt je tendencija da se ulenjite čim uočite da se dogadjaji odvijaju u željenom pravcu. Olako zaboravljate na dojučerašnju frustracije i teškoće, pokušavate da se prepustite vožnji na rolerkosteru i uživate u trenutku. Ipak, važno je da koristite današnju energiju kako biste razrešili pitanja koja će vas podržati u budućnosti i poboljšati vaše poslovne prilike, umesto da odmarate na lovorikama.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE