Merkur trigon Rx Saturn *tranzit


Merkur trigon Saturn tranzit 1

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite va┼íu natalnu kartu). Ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta na 25┬░ ZEMLJANIH znakova (Bik, DEVICA, JARAC), a posebno ukoliko su┬á Blizanci, Devica, Jarac ili Vodolija va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.

O┼ítro oko za detalje i prakti─Źan pristup problemima. Va┼íe promi┼íljanje je duboko, organizovano, strate┼íko. Svesni ste tokova misli i ideja, fokusirani ste i precizni u radu. Koncentracija je veoma stabilna. Dugoro─Źni planovi koje napravite danas dobro su osmi┼íljenii imaju sve ┼íanse za uspeh. Dobra koncentracija, odr┼żavanje, temeljnost, vredno─ça, filozofsko razmi┼íljanje, odnosi sa drugim osobama.
Nagla┼íena je istrajnost, stabilnost, odgovornost, marljivost i iskrenost. Ispunjavate sve svoje du┼żnosti brzo i u potpunosti. Ovo je povoljan trenutak za ulaganje novca, kupovinu ku─ça ili zemlji┼íta i sticanje budu─çe materijalne sigurnosti. Dobro vreme za obavljanje prepiske, potpisivanje dokumenata, za pobolj┼íavanje odnosa sa podredjenima i pretpostavljenima, kao i za putovanja.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE
Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Prepoznajte stvari oko vas koje bi voleli da promenite. Ovaj period je pogodan za konstruktivan pristup aktuelnim dogadjajima. Svrha nije samo pronala┼żenje gre┼íke u svemu i svakome, ve─ç ovaj tranzit skre─çe pa┼żnju na situacije sa kojima niste zadovoljni i pomo─çi ─çe vam da osmislite na─Źin da ih promenite. Nema potrebe da budete preoptere─çeni oprezom, ve─ç dr┼żite pod kontrolom va┼íu te┼żnju za perfekcionizmom jer znate da niste superÔÇôheroj. Poslu┼íajte savet starije iskusne osobe koja ─çe vam omogu─çiti da jasnije vidite uzor─Źno-posledi─Źne odnose izme─Ĺu aktuelnih doga─Ĺaja. Budite spremni da pru┼żite iskren savet.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI DOGADJAJI za 04.09.2020.

Fri Sep 4 , 2020
PETAK 04.09.2020. ─çe biti intenzivan dan, a obele┼żi─çe ga 3 planetarna i 1 lunarni aspekt. MESEC tranzitira od 1┬░ do 13┬░ OVNA. VENERA KVADRAT MARS 27┬░ RAK/OVAN *tranzit 11:12Vreme je da prevazidjete nepovoljnu sliku koju ve─ç izvesno vreme imate o sebi. Neobi─Źna napetost vas okru┼żuje danima, iskora─Źite iz svakodnevnih briga […]