Merkur trigon Rx Uran *tranzit


merkur trigon uran tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 3° do 9° BIKA, Device ili Jarca, a posebno ukoliko su Vodolija, Blizanac ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
TRANZITNI TRIGON Merkura i Urana SJAJNE vesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 3° do 9° ZEMLJANIH znakova.

OPREZ 3° do 9° zodijački segment PROMENLJIVIH (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe).

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE
∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Svi aspekti koje kreiraju Merkur i Uran oživljavaju, ali trigon donosi specifičnu novu priliku da koristimo viziju koju posedujemo na dobar način, i pruža nam priliku da se razvijamo, osnažimo i budemo bolje usmereni na cilj. Zašto?
Jedan od osnovnih faktora ovog aspekta je naglašena intuicija – možemo učiti od Merkura koji tranzitira znakom Device, potrebno je da osmotrimo globalnu sliku a ne da se fokusiramo na detalje, i da primenimo individualni pristup i aspekte slobode koje daruje Uran. To će nam pružiti mogućnost da uvidimo šta se krije iza obične slike ograničene vremenom i prostorom, i priliku da se osnažimo do napredovanja punom snagom i brzinom.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da li osećate da ste zaglavljeni u trenutnoj situaciji? Ako je tako možete koristiti energiju ovog tranzita kako biste kreirali trajnu pozitivnu promenu u svom životu. Uran je povezan sa razbijanjem starih sistema koji više nisu funkcionalni, a kada je ovaj aspekt aktuelan dozvoljava nam da rastrgnemo sve stare okove koji ograničavaju i sprečavaju dalji razvoj.
Posvetite neko vreme danas promišljanju u kojoj životnoj oblasti priželjkujete trajnu promenu? Steći ćete moćne uvide koji će vam pružiti priliku da ostvarite neke od najhrabrijih snova!


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Andjeo dana Leuviah *19

Mon Dec 28 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Broj 19 Red: Tronovi Hijerarhija: Tsaphkiel Vladajuća planeta: Saturn Boja: Svetlo plava Kristal: Kijanit Prisutan na Zemlji: 6:00 am to 6:20 Dan u nedelji: Četvrtak Tarot karta: Obešeni Srećan broj: 12 Mesec promene: Decembar Psalm: 39 Andjeo Leuviah pomaže da razvijete sposobnost da dobro odmerite sve adute […]