Merkur trigon Saturn *tranzit


Merkur trigon Saturn tranzit 1Vaše oštro oko uočava detalje i danas ćete biti u prilici da praktično iskoristite svaki uočeni detalj. Vaše promišljanje je duboko, organizovani ste i spontani. Uočavate i najmanje greške  i danas posebno posvećeni preciznosti. Sjajna koncentracija. Planovi koje napravite danas će se realizovati u potpunosti, donoseći uspeh i zadovoljstvo.

Dobra koncentracija, održavanje, temeljnost, vrednoća, filozofsko razmišljanje, odnosi sa  drugim osobama.
U ovom periodu ovaj tranzit naznačava postojanost, odgovornost, marljivost i iskrenost.  Ispunjavate sve svoje dužnosti brzo i u potpunosti. Ovo je povoljan trenutak za ulaganje  novca, kupovinu kuća ili zemljišta i sticanje buduće materijalne sigurnosti. Dobro vreme i  za obavljanje prepiske, potpisivanje dokumenata, te za odnose sa potčinjenima,  pretpostavljenima, kao i za putovanja.
Ovaj tranzit vam omogućava da prepoznate stvari oko vas koje bi voleli da promenite. Ovaj  period je pogodan za konstruktivno razmišljanje, koje može da se odnosi na vaše prijatelje  ili na vašu opštu situaciju. Svrha toga nije da da pronađete greške u svakom i u svemu.  Međutim, ovaj tranzit skreće pažnju na situacije sa kojima niste zadovoljni i pomoći će  vam da ih promenite. U ovom periodu nema potrebe da budete suviše oprezni. Držite pod  kontrolom vašu težnju za perfekcionizmom, jer vi znate da niste super–heroj i verovatno  nećete to ni postati u toku ovog života. Provedite dan sa nekom starijom osobom koja će  možda moći da vam pomogne da jasnije vidite odnose između događaja. Možda ćete  povremeno biti upitani za savet.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Ribe

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće […]