Merkur u Jarcu *tranzit


Merkur je tokom prethodnih nedelja tranzitirao optimističnim znakom Strelca, i danas 17. Decembra 2014. započinje tranzit kardinalnim zemljanim znakom Jarca. Obzirom da Merkur vlada mentalnim funkcijama, misaonim procesima i verbalnom razmenom, kao i svim manjim uredjajajima i sredstvima komunikacije jasno je da je on taj koji procesira informacije. Dok boravi u znaku Jarca koji vlada ciljevima i dostignućima, analiza i obrada informacija će biti veoma dobro definisane i svrsishodne. Da podsetimo da je upravo Jarčeva izreka “Cilj opravdava sredstvo”, a suština je zapravo održavanje ustanovljenih društvenih normi kojima takodje vlada znak Jarca. Stoga ćemo tokom narednih nedelja dok Merkur tranzitira znakom Jarca pre svega uočiti sve naglašeniju globalnu racionalizaciju, ali da podsetimo i da je upravo ovo  kretanje odličan ambijent za upravljanje dugoročnim ulaganjima.

Merkurov prelazak iz Strelca u zemljani kardinalni znak Jarca pomoći će da organizujemo neophodne aktivnosti na aktuelnim projektima, a odnosi sa ljudima postaju sve svedeniji i izazovniji. Više nije dovoljno čuti mišljenje prijatelja ili kolege, već tražite stav osobe prema kojoj gajite duboko poštovanje i u čije rasudjivanje imate apsolutno poverenje, te se za savet okrećete autoritetima, tražeći praktične i jasne direktive. Ovo je interval intenzivnog promišljanja i analize, kada se razvija dugoročna strategija i prave veliki planovi za godinu koja je pred nama.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već “pri ruci” i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organizovaniji. Najzad smo u prilici se posvetimo definisanju i realizovanju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočićete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju izuzetno bitni elementi definisanja stanja. Potrebno je da budete svesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete u suprotnom ostaviti utisak hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju veoma je tanka linija izmedju realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Ovaj Merkurov tranzit će proširiti horizonte rodjenih u znaku ili sa Asc-om u ovom kardinalnom zemljanom znaku, probudiće njihovu žeđ za znanjem i potrebu za komunikacijom, pa će većina Jarčeva jednostavno blistati!

Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 02.12.2014.

Tue Dec 2 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Utorak 2. Decembar će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 13° do 26° Ovna.     Mesec konjunkcija Uran (0:12 do 2:12) donosi […]