Merkur u Ovnu *tranzit


aries-for-Lydia-CourteillePlaneta komunikacija i informacija 14. aprila ulazi u znak akcije što će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Lavovi, Strelci, Blizanci, Vage i Vodolije.

MERKUR, planeta komunikacija i informacija, “jak” u Blizancima, Devici i ┼ákorpiji, a “slab” u Strelcu, Ribama i Biku, 14. aprila, ulazi Ovna, znak akcije ┼íto ─çe najvi┼íe uticati na vatrene (Ovan, Lav, Strelac) i vazdu┼íne znake (Blizanci, Vaga, Vodolija).

Merkur u Ovnu osobama koje ga imaju u svom natalnom horoskopu obi─Źno daje mladala─Źki izgled, pa im je te┼íko odrediti godi┼íte. Vole sve da znaju, snala┼żljive su i dobri govornici. Znaju da se postave u svakoj situaciji i nikada ne odustaju. Pod uticajem Marsa, planete koja upravlja znakom Ovna, uvek govore ono ┼íto misle. Impulsivne su i nestrpljive zbog ─Źega (u zavisnosti od aspekata Merkura) mogu da budu sklone brzopletim pa i pogre┼ínim zaklju─Źcima. Imaju veliku mo─ç zapa┼żanja pa ni┼íta ne mo┼że da im promakne. Uvek su spremne na ┼íalu, znati┼żeljne i stalno u pokretu. Ne dr┼żi ih mesto. Dobri su kriti─Źari i polemi─Źari. Vole da u─Źe i uvek su o svemu informisane pa su dobri pisci, novinari, lekari, voditelji, trgovci, mada ─çe najvi┼íe napredovati ukoliko akcenat stave na svoje obrazovanje. Merkur u izazovnim aspektima sa Marsom ili Uranom, pove─çava razdra┼żljivost i sklonost ka konfliktima.

Merkur, planeta u─Źenja, ─Ĺaka, studenata i kra─çih putovanja, u Ovnu, znaku koji izme─Ĺu ostalog simbolizuje i zemlje nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja, pove─çava ┼íanse za dobijanje stipendija u inostranstvu. Prepun znak Ovna, sa Suncem, Merkurom (komunikacije), Venerom (novac, ljubav), Marsom (akcija, strast) i Uranom (neo─Źekivane okolnosti) do kraja aprila donosi poja─Źane strasti i buru emocija, ali opominje i na oprez prilikom sklapanja dogovora, potpisivanja ugovora i u saobra─çaju.


OVAN
Planeta komunikacija, Merkur, brzo se pribli┼żava Uranu u va┼íem astrolo┼íkom polju li─Źnosti ┼íto vas neo─Źekivano mo┼że odvesti na kra─çi put, najverovatnije u neku zemlju nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja.

BIK
Vladalac vašeg astrološkog polja posla, Merkur, u vašem polju tajni, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca, donosi vam mogućnost tajne romanse ali i mogućnost zarade preko nekih dodatnih ili honorarnih poslova.

BLIZANCI
Va┼í vladalac, Merkur u astrolo┼íkom polju promena u kojem se ve─ç nalazi planeta iznena─Ĺenja, Uran, pribli┼żava se Jupiteru u va┼íem znaku ┼íto vam mo┼że doneti uspeh i dobitke kroz poslove sa strancima.

RAK
Va┼í vladalac Mesec u dobrom aspektu sa Merkurom i Uranom u va┼íem polju karijere, 14. i 15. aprila, mo┼że vam doneti intenzivne kontakte sa strancima i predstavnicima velikih firmi iz prekookeanskih zemalja.

LAV
Vladalac va┼íeg znaka, Sunce, u dobrom aspektu sa Merkurom u devetom astrolo┼íkom polju donosi vam nov─Źane dobitke preko poslovnih aran┼żmana sa strancima. Va┼íe ┼íanse za dobijanje stipendije su ve─çe, ako ste student. Me─Ĺutim, lo┼í aspekt izme─Ĺu Merkura i retrogradnog Plutona, planete mo─çi i novca, nepovoljno uti─Źe na va┼íe poslove, naro─Źito ako ste julski Lav.

DEVICA
Merkur, vladalac va┼íeg znaka u astrolo┼íkoj ku─çi strasti i novca, mo┼że vam doneti novu ljubav, nekog privla─Źnog ali najverovatnije zauzetog Ovna ili Jarca. Ako ste u braku ili vezi, partner vas podsti─Źe u ┼żelji da se posvetite porodici ili u─Ĺete u brak.

VAGA
Venera, va┼í vladalac, u dobrom aspektu sa Merkurom, vladaocem polja inostranstva u polju partnerskih odnosa, na nekom javnom skupu, donosi vam zanimljive susrete. Sa jednom Vodolijom, mo┼żete posti─çi uspe┼íne dogovore u vezi sa zajedni─Źkim poslom sa strancima.

ŠKORPIJA
Retrogradni Pluton, jedan od vladalaca va┼íeg znaka, u izazovnim aspektima sa Merkurom u va┼íem ┼íestom astrolo┼íkom polju, opominju vas da bolje organizujete svoje poslove. Oslonete se na jednu Vagu ili Blizanca, naro─Źito u radu na projektu sa strancima.

STRELAC
Merkur u va┼íem petom astrolo┼íkom polju u dobrom aspektu sa Neptunom, planetom inspiracije, donosi vam uspeh naro─Źito ako va┼íe zanimanje ima veze sa naukom, umetno┼í─çu ili sportom. Dobar aspekt sa va┼íim vladaocem Jupiterom, donosi vam uspeh kroz saradnju sa poslovnim partnerima iz zemalja nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja.

JARAC

Retrogradni Pluton u va┼íem znaku a Merkur, simbol komunikacija, u va┼íem ─Źetvrtom polju, obrazuje izazovne aspekte sa vladaocima va┼íeg znaka, Saturnom i Uranom, zbog ─Źega su mogu─çi problemi sa saradnicima. Istovremeno, otvaraju vam se i nove mogu─çnosti za uve─çanje prihoda.

VODOLIJA
Planete koje simbolizuju novo i staro, Uran i Saturn, vladaoci va┼íeg znaka, u izazovnim aspektima sa Merkurom, planetom logike, u va┼íem tre─çem astrolo┼íkom polju, mogu vam pomo─çi da prevazi─Ĺete probleme u poslovanju sa strancima naro─Źito ako ste februarska Vodolija.

RIBE
Simbol trgovine, Merkur, u va┼íem astrolo┼íkom polju posla, u dobrim aspektima sa vladaocima va┼íeg znaka, Neptunom, simbolom zanosa i Jupiterom, planetom slave i bogatstva, ─Źini vas prili─Źno fleksibilnim ┼íto mo┼że doneti napredovanje u karijeri.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Beba u znaku Blizanaca

Sun Apr 14 , 2013
Beba Blizanac je veliki istra┼żiva─Ź i ┼żeli da zna ┼íto je vi┼íe mogu─çe. Po┼íto joj brzo postane dosadno, potrebno je dosta podsticaja da bi bila sre─çna. Brzo u─Źi, ali ne obra─ça pa┼żnju na detalje. Mogu─çe je da progovori ranije nego druge bebe i njeno omiljeno pitanje je ÔÇ×za┼ítoÔÇť. Poznata je […]