Merkur u Škorpionu *tranzit 2021.


Merkur danas počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, a ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR LIČAN (ukoliko su Asc, Sunce, Mesec, Venera, Mars u zodijačkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion ili Vodolija) ovaj tranzit ćete osetiti prilično intenzivno.
Spremnosti za promene i aktivnoj komunikaciji radovaćete se ukoliko ukoliko ima ličnih planeta u sektoru od 0° do 3° Raka, Škorpiona, Riba.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Da li ste ovih dana postali opsednuti željom da saznate svrhu svog života ili najzad započnete suštinsku spoznaju? Ukoliko jeste Merkur u Škorpionu je sada već aktivan u vaše natalnom horoskopu. Na mundanom nivou tranzit Merkura kroz znak Škorpiona najavljuje ciklus intenzivne potrage i naglašene potrebe da se prodre u samu srž problema. Obzirom da Merkur pomaže da razumemo životne tokove i komuniciramo sa drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći da dopremo do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. U mnogim situacijama upravo ovaj tranzit će otkriti koren problema u problematičnoj situaciji koja traje već dosta dugo, ipak ukoliko ne kanališete ovu energiju na ispravan način može vas odvući u paranoju i opsesivne misli.

Na dubljem nivou tranzit Merkura kroz zodijački znak Škorpiona će otkriti nesvesne procese koji se odvijaju u nama. Iako je svakodnevni život naizgled neometen i sprečava nas od preduzimanja nepromišljenih akcija, struktura Merkura je takva da ipak beleži svaki dnevni detalj u matriks koji egzistira u procepu izmedju prošlosti i budućnosti.
Na bezbroj načina se svakodnevno suočavamo sa sličnim situacijama – napredujemo uprkos uvredjenosti, bolu i razočarenju, ali Merkur u Škorpionu će sada pomoći da razumemo kako nam prošlost donosi sadašnje dogadjaje koji su osnova za budućnost. Dok Merkur tranzitira kroz zodijački znak Škorpiona kako biste sagledali trenutnu situaciju, potrudite se da razumete prošlost koja je kreirala sadašnje dogadjaje, što će vam pomoći da donesete bolje odluke i nastavite ka budućnosti sa svesnijim pristupom.

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

MERKUR KONJUNKCIJA MARS 7° ŠKORPIONA *tranzit

Wed Nov 10 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Become a Patron! Zgrabite vaš natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA  Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 5° do 9° Raka, ŠKORPIONA ili Riba, ili na osi FIKSNIH znakova (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija), a posebno ukoliko su […]