Merkur u zodijačkom znaku Strelca *tranzit


Merkur u strelcu tranzitZgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, Strelca, Vodolije ili Ribe, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Merkur napušta emotivno intenzivni znak Škorpiona i počinje tranzit kroz vatreni optimistični znak Strelca.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Koliko puta ste pomislili “Da sam poslušao svoju intuiciju (ili neki unutrašnji osećaj), mogao sam sprečiti mnogo problema i nevolja?” Svi ovo izgovaramo pre ili kasnije. Najčešća svrha intuicije je da nas upozori na nevolje ili drži podalje od opasnosti. Ipak, zašto toliko retko povezujemo ovaj pojam sa pozitivnim dogadjajima koji se odvijaju u našim životima? Zašto projektujemo “pozitivnu intuiciju” na nevidljive sile kao što je “Sreća”?

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Vreme je da razmotrite različite oblasti vašeg života i uočite sve pozitivne promene koje ste iskusili. Kada jednom utvrdite u kojim oblastima vaš život funkcioniše, važno je i da razmotrite sled okolnosti koji je vodio do trenutka u kom vam je doneo “dobru sreću”. Kako spoznajete uzorke koji postoje u našim životima, sve jasnije usavršavate sopstvenu intuiciju, što pruža mogućnost da iskoristite sve šanse koje su povoljne u budućnosti, umesto da potiskujete vaš intuitivni put koji vodi ka SREĆI.

Prema drevnim kabalistima sami kreiramo svoja čuda pobudjujući intuitivnu svetlost snage koja nam je data od strane kreatora. U ovom slučaju (a verujem da je tako) koja čuda ste planirali da kreirate DANAS?


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE