Merkur u zodijačkom znaku Strelca *tranzit


Merkur u strelcu tranzitZgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, Strelca, Vodolije ili Ribe, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Merkur napušta emotivno intenzivni znak Škorpiona i počinje tranzit kroz vatreni optimistični znak Strelca.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Koliko puta ste pomislili “Da sam poslušao svoju intuiciju (ili neki unutrašnji osećaj), mogao sam sprečiti mnogo problema i nevolja?” Svi ovo izgovaramo pre ili kasnije. Najčešća svrha intuicije je da nas upozori na nevolje ili drži podalje od opasnosti. Ipak, zašto toliko retko povezujemo ovaj pojam sa pozitivnim dogadjajima koji se odvijaju u našim životima? Zašto projektujemo “pozitivnu intuiciju” na nevidljive sile kao što je “Sreća”?

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Vreme je da razmotrite različite oblasti vašeg života i uočite sve pozitivne promene koje ste iskusili. Kada jednom utvrdite u kojim oblastima vaš život funkcioniše, važno je i da razmotrite sled okolnosti koji je vodio do trenutka u kom vam je doneo “dobru sreću”. Kako spoznajete uzorke koji postoje u našim životima, sve jasnije usavršavate sopstvenu intuiciju, što pruža mogućnost da iskoristite sve šanse koje su povoljne u budućnosti, umesto da potiskujete vaš intuitivni put koji vodi ka SREĆI.

Prema drevnim kabalistima sami kreiramo svoja čuda pobudjujući intuitivnu svetlost snage koja nam je data od strane kreatora. U ovom slučaju (a verujem da je tako) koja čuda ste planirali da kreirate DANAS?


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce konjunkcija Merkur *tranzit

Mon Nov 29 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop, ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta na 7° Blizanaca, Device, STRELCA ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas […]