Merkur u tranzitu kroz znak Raka


Merkur u tranzitu kroz znak RakaLjubaznost, komplimenti, pažnja, osećaj da nas neko najzad sluša, razume i podržava… To je ono što nam je potrebno da bi pravilno funkcionisali dok Merkur tranzitira znakom Raka. Do 06.08.2020. ćemo biti podložni raznim utiscima! Mnogo češće nego ranije reakcije nam mogu biti naglašeno emotivne, a česte prome raspoloženje intenzivno izražene i moguće ih je tumačiti u zavisnosti od Meseca koji je tokom ovog perioda dispozitor. Ovo je period kada se uživa u čitanju dobri klasika, kada se izučava istorija i piše poezija, kada se saosećanje i samilost vraća medju ljude. Sada se intuitivno i pomalo subjektivno reaguje, jer za racionalne i objektivne odluke većina od nas neće biti sposobna.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Tokom 2020. Merkurov tranzit kroz zodijački znak RAKA će potrajati duže nego što je to uobičajeno, zahvaljujući fazi retrogradnog kretanja koja će biti aktuelna u intervalu od 19.06. do 12.07., u zodijačkom segmentu od 14° do 5° Raka.

GDE STE BILI ZAGLAVLJENI?
Po prvi put u protekle 3 godine Merkur tranzitira retrogradnost, ne kreirajući malefične aspekte ni sa Saturnom ni sa Plutonom. Zapravo, KLJUČNI aspekt tokom faze Merkurove retrogradnosti 2020 je sekstil sa Uranom koji će omogućiti nove prilike na nivou životnih okolnosti koje su determinisane zodijačkim znakom Vodolije u vašem natalnom horoskopu.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Serpentin *kamen promena i novih početaka

Sat May 30 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Prema legendi, Rimljani su koristili ovaj kamen kao zaštitu protiv čarobnjaštva i crne magije. U drevnim civilizacijama, serpentin je smatran čuvarom vitalne energije, kao i zaštitnikom duše od nevidljivih sila. Serpentin je poludragi kristal izuzetno koristan i svestran. Pomaže emocionalno čišćenje, privlači ljubav […]