Merkur u znaku Bika *tranzit


Merkur u znaku Bika *tranzit

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika 06.05.2019. godine te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vreme da se ideje materijalizuju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vredni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizujete jer Merkur u Biku tako funkcioniše. On je vizuelista, i ako niste u stanju da osetite ukus ili miris, da osetite i čujete Merkur u tranzitu kroz Bika će donese izazovne dogadjaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i varenja, nakon čega će samoideje vredne truda opstati.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Potrebno je da testirate ideju kako biste uočili da li i kako funkcioniše u stvarnosti. Da li je vredna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tokom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas lepota, umetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za setvu, i strpljivo čekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolisati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada oseti pritisak.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2019.

Wed May 15 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i male sreće, 15. MAJA 2019. počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji će tranzitirati do 9. JUNA, kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca. Venera je simbol osećanja i mogućnosti da se […]
Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2019.