Mesečni horoskop Bik *Novembar


Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se: rozenkvarc
Set kristala *BIK

 

 

Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite donosi sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Potrebno je da ispunite određene uslove kako biste ostavili dobar utisak na poslovne partnere. U periodu od 10. novembra, obratite pažnju na korisne susrete ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje, potrebno je da udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima. Sačuvajte optimistički pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima, zapaženi uspeh podrazumeva izvesno »žrtvovanje« ili neprekidno ulaganje stvaralačkog napora. Vaša emotivna inspiracija i pozitivno raspoloženje u momentima odslikavaju stanje Vašeg duha i čine Vas vrlo zahtevnom osobom. Tragate za različitim podsticajima koji Vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini Vam se da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najjače deluju dobro isplanirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono sto osećate srcem, a ne glavom. Dovoljno ste umešni u želji da unapredite svoj ljubavni život. Ako ste mladi ili slobodni prihvatite stil zavodjenja, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koja donosi zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Posao – Period vladavine znaka Škoroije za vaš znak uvek označava pojačanu aktivnost jer ste tada usredsređeni na neke nove poslove i poslvne partnere od kojih mnog očekujete. Kako u znak Jarca pada vaše astrološko polje stručnog usavršavanja i putovanja, svi koji se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja smisao za kontakt sa strancima, poznavanje stranih jezika, politiku, mogu očekivati uspeh. Mnogi koji su mislili da se situacije ne odvija povoljno po vas mogu biti prijatno iznenađeni nekim vašim glamuroznim povratkom na scenu. Vi ste inače skloni da stalno započinjete neke nove poslve ali pazite se. Venera u Strelcu može značiti i preteranu sklonost ka uživanju ili traženju samo elitnih poslova ili vrhunskog položaja u onome čime se bavite. Ako je to privatni biznis, ćete da se dogovorite sa saradnicima kako da dalje usmerite svoju karijeru. Uspećete da uspostavite kontakte sa osobama koje su vam vrlo važne za nastavak saradnje koju ste započeli pre oko dve godine,a koja je iz nekih razloga bila pod znakom pitanja, moguće zbog nedostatka novca ili vašeg entuzijazma. Možete imati povećanje rashoda ali ćete moći da sklopite dobar posao koji će vam se vrlo brzo isplatiti. U principu, trebalo bi da budete mnogo pažljiviji kod trošenja novca, jer biste mogli biti u minusu na računu.

Ljubav – Predstavnici vašeg znaka važe ne samo za veoma atraktivne i harizmatične nego su hteli – ne hteli uvek u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Ako ste veoma mladi u centru ste pažnje i mnogi žele da budu sa vama, ako ste u zrelom dobu, popularni ste u društvu i ma kog pola da ste, oko vas se uvek nađe bar nekoliko osoba koje otvoreno pokazuju svoju zainteresovanost. Jedna Devica, Jarac i Ribe, posebno oko 3.novembra u vreme pomračenja Sunca mogu biti veoma napadni u želji da budu sa vama. Rak sa čežnjom misli na vas ili vas se rado seća ako ste bili u vezi i pokušaće da vam se ponovo približi. Moguće je da budete u vezi sa partnerom koji je veoma ambicozan i spreman da se odrekne bar nekih zajedničkih momenata da bi postigao ono što je sebi zacrtao u karijeri. Pun Mesec u vašem znaku 17. novembra može doneti prijatne susrete sa onima sa kojima imate o čemu da pričate. Ma koliko pokušavali da sakrijete svoj privatan život, malo kojoj Škorpiji će to poći za rukom. Predstoji veza sa ambicioznom osobom koja dobro zna šta hoće.

Zdravlje – Moguć nazeb.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u sedmom, uz povoljan uticaj Venere u Vašem osmom ka devetom polju, naglašavaju neke neobične i zanimljive kontakte, kao i aktivnu ulogu u društvenom životu. Prati Vas i povoljan upliv Jupitera u trećem, kao i Marsa u petom polju, koji stvaraju nove poslovne tendencije, donose mogućnost za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Rak *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *RAK Vlada Mesec. U setu kristala nalaze se: ~ Mesečev kamen…   U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i […]