Mesečni horoskop Blizanci *Novembar


Set kristala *BLIZANCI
Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: Akvamarin

Set kristala *BLIZANCI

Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji Vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 09. novembra, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za ličnim ili profesionalnim usavršavanjem, kao i novi ili perspektivni kontakti sa inostranstvom. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna. 

Posao – Ulazite u period pojačane poslovne delatnosti i velikih ambicija ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo. Kada Sunce prelazi preko znaka Škorpije, potrebna vam je podrška osoba koje su starije i iskusnije od vas po mnogim pitnajima. Malo toga vam ide naruku jer kao da vaši saradnici nisu u stanju da prate vaš tempo. Tranzit retrogradnog Merkura do 11. novembra donosi probleme i inače u Škorpiji donosi jake ambcije ali ne i dovoljno realnosti.Trebalo bi da uradite sve ono što se od vas očekuje. Pokušajte da na nađete zajednički jezik sa Devicom, Ovnom, ma kako izgledao naporan i sa jednom Vagom koja će biti mnogo kooperativnija posle 6.decembra. Neko će želeti da se sa vama pomiri i obnovi saradnju. Tranzit Venere preko Jarca može označiti potpunu promenu sitaucije jer će vam se učiniti kao da su pred vama veliki problemi koje morate da prebrodite, posebno na finansijskom planu a u vreme pomračenja Sunca 3.novembra i u vreme punog Meseca 17.novembra treba posebno da budete veoma oprezni da ne budete žrtva neke spletke.Mladi ambiciozni Blizanci, prilično gube nerve i razmišljaju o odlasku u inostranstvu a sredovečni o promeni posla čak i po cenu da ne bude tako dobro plaćen kao sadašnji ali bar da dođe do neke promene.

Ljubav – Imate osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje, naročito ako ste od nedavno u vezi. Tranzit Marsa preko vaše astrološke kuće porodice i doma i nagoveštava izvenu napetost, naročito ako ne možete da uskladite sve svoje obaveze, kako prema poslu,partneru i porodici. Mlad Mesec u Škorpiji u vreme pomračenja Sunca 3.novembra ojačava vaše osećanje nesigurnosti i potrebu za pažnjom a ulazak Venere u znak Jarca 6. novembra može da vas učini samo providno staloženim ali u stvari možete biti skloni flertu i tajnim vezama.Ako putujte u inostranstvo, sjajna prilika da nekoga sretnete. Izbegnite Ovna i Raka jer će biti više nego nepouzdani, ili previše zahtevni. Rođeni pred kraj znaka mogu se zaljubiti u Riba ili u nekog umetnika. Posle 11.novembra kada Merkur kreće direktnim hodom i vi ćete postaćete nešto strpljiviji i spremniji da se posvetite partneru u onoj meri u kojoj on to od vas očekuje. Pokušajte da održite obećanje koje ćete dati ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će partneru izgledati logično ako vam to ne pođe za rukom.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u šestom, i uz povoljan uticaj Venere u sedmom ka Vašem osomom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Važno je da »pomerite« svoje granice u saznanju i da ostvarite kvalitetan pomak u poslovnom, emotivnom i porodičnom životu. Očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama – pronađite svoju tačku oslonca kroz zajedničko delovanje. Posebne privilegije Vam donose povoljni uplivi Marsa u četvrtom i Jupitera u drugom polju, a od 22. novembra i uticaji Sunca u Vašem sedmom polju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Škorpion *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *ŠKORPIJA Vladajuća planeta Pluton U setu kristala nalaze se: Malahit…   Osećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost […]