Mesečni horoskop Devica *Novembar


Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: ~ Sardoniks
Set kristala *DEVICA

Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Važno je da završite sve veće obaveze u periodu do 12. novembra, nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne ciljeve. Tajna Vašeg uspeha se krije u preciznoj orijentaciji ka praktičnim ciljevima, naročito do izražaja dolazi Vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima. Dobra procena i organizovanost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju različitim sadržajima koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Prihvatite mogućnost usavršavanja na saznajnom i na praktičnom nivou. Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

Posao – Tranzit Sunca preko Škorpije donosi mnogo novih mogućnosti na poslovnom planu ali vi nećete biti spremni da pravite dogovore i da previše popuštate pred nekim nerazumnim zahtevima saradnika. Mars u vašem znaku čini vas odlučnim i nepokolebljivim, posebno kada je u pitanju saradnika u znaku, posebno Bika ili Vage i pazite da ne počne da se ponaša slično vama jer Venera, vladalac i jednog i drugog znaka ulazi u u temepramentnom i detinjastom Strelcu koji je sličan vama. Kada u novembru Venera bude ušla u Jarca, situacija se stabilizuje i donosi mnogo novih mogućnosti.Trudite se da ostanete dosledni sebi i poći će vam za rukom da izbegnete jednu neprijatnu situaciju početkom novembra, tačnije 3. kada bude pomračenje Sunca u Škorpiji. Pošto će i vaš vladalac Merkur ići retrogradnim hodom upravo preko Škorpije, biće vam potrebno mnogo nerava i strpljenja da jednu delikatnu i veoma važnu situaciju rešite u svoju korist. U vreme punog Meseca 17. novembra u vašoj astrološkoj kući inostranstva i duhovnosti, postajete mnogo određeniji u pogledu vaših dugoročnih ciljeva.U finansijskom pogledu može vam pomoći jedan Jarac koji je spreman da vam se nađe pri ruci i da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa novim projektom na kome bi trebalo da budete duže vreme angažovani.

Ljubav – Neptun, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa nalazi se u svom znaku i tek početko novembra počinje da obrazuje dobar aspekt sa Venerom u Jarcu. Do tada će vaša energija uglavnom biti skoncentrisana na to kako da izbegnete neke moguće neprijatnosti na ljubavnom planu jer se najverovatnije mnogi mešaju u vašu vezu. Mars u vašem znaku daje vam snagu, istrajnost i muškarcima zavodniček sposobnosti. Ovakva pozicija Marsa bi mogla značiti za vas veliki izazov i ako ste slobodni ali i ako ste u vezi. Osoba koja ima veze sa biznisom, medijima ili ekonomijom zainteresovaće se za vas i vi nećete moći da joj odolite. Moguće je poznanstvo sa Ribama, Škorpijom ili nekim Bikom a Blizanci bi takođe mogli biti vaš predmet izbora. Ovan ili Škorpija ukoliko su stalni partneri biće u pripravnosti i ništa im neće promaći, čak i ako ne prokomentarišu sve što im se ne dopada. Kako je Uran, vladalac vašeg astrološkog polja neprijatelja veze i braka u takođe neprijateljskom znaku Ovna već duže vreme vi ste stalno u nekoj vrsti pripravnosti i kao da čekate da bi nešto loše moglo krenuti u vezi sa jednom prilično nepredvidivom osobom.U ovom periodu jedan Jarac, ili neka vrlo ambiciozna i stabilna ličnost kojoj ćete se dopasti pokušaće da vas „ukroti”. To baš neće biti prijatno, ali jedini izlaz za vas ako želite da ostanete zajedno. Retrogradni Merkur bi mogao doneti u vaš život neku Škopiju ili Blizance koji će smatrati da ste im vi na neki način idealan partner a to bi moglo da se dogodi i sa jednim Rakom.

Zdravlje – Moguće stomačne tegobe.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u trećem, uz povoljan uticaj Marsa u Vašem sazvežđu pojačavaju potrebu za dinamikom i ličnim angažovanjem, komunikacijom i prikupljanjem korisnih informacija. Uz povoljan upliv Venere u četvrtom ka petom polju, nalazite se u prilici da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama i motivisani ste za nova saznanja. Od 22. novembra Sunca u Vaše četvrto polje osetićete dodatne impulse i želju za promenama. Uspeh i lična sreća, predstavljaju »vrhunac« u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte u bliskom društvu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Jarac *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *JARAC Vladajuća planeta Saturn U setu kristala nalaze se ~ Crni turmalin Okolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da Vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za […]