Mesečni horoskop Januar 2014. Blizanci


 

Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmerili svoju kretivnu energiju. Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. Nakon velikog zalaganja očekuje Vas adekvatna nagrada ili priznanje. U periodu od 17. januara, predstoje Vam dobre mogućnosti i naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, potrebni su Vam pouzdani saradnici. Aktivna uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšava Vašu poziciju. U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma, može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Pluna u osmom, uz Marsa u Vašem petom polju, donose dobre mogućnosti za ličnim usavršavanjem, kao i napredovanjem u ljubavnim ili socijalnim odnosima. Posebno povoljan uticaj ili privilegiju u raznim oblastima Vam donose pozitivni aspekti sa Jupiterom u Vašem drugom i Uranau jedaestom polju, kroz veću inicijativu u kontaktima, moguće su iznenadne promene uz dobitak i napredovanje u karijeri. Potrudite se da ulepšate svoj ljubavni život i odnos sa prijateljima. Sreća i emotivno zadovoljstvo, se prepliću kroz lične želje i poslovne ciljeve.

 

Set kristala *BLIZANCI
Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: Venerina kosa…

 

 

Posao

Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici vam najviše zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 3. januara bićete zaokupljeni proširivanjem poslovne saradnje kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule trebalo bi ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama koje ne prevazilaze vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo. Izvesna otežavajuća situacija i kočnice za dalji napredak, pogotovo ukoliko vam je probleme pravila ženska osoba, tokom ovog perioda će se najzad raščistiti i pokrenuti. U prvoj polovini meseca komunikacija sa saradnicima biće prilično otežana, ali bi izvesne nesuglasice zbog vašeg neslaganja sa mišljenjem drugih mogle da dovedu do većih problema sa kolegama. Ali, u drugoj polovini meseca doći će do preokreta, odnosno novih poslovnih mogućnosti i proširivanje saradnje sa osobama koje ne žive u vašem mestu, kao i sa osobama sa kojima ste već sarađivali. Ukoliko se bavite privatnim poslom, novac ćete najverovatnije uložiti u sređivanje radnih prostorija i poboljšanje uslova rada, jer vam je to i te kako potrebno. Budite veoma oprezni u finansijskim transakcija, jer se lako može dogoditi pogrešna procena. Nerviraćete se zbog novca koji ste očekivali, a koji neće stići u planirano vreme.

Ljubav

U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i strasnih izazova. Povremeno imate utisak kao da vam je sve dozvoljeno. Prija vam sentimentalnost koju partner unosi u zajednički život, ali priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu biće vrlo izazovni i prijatni. Vešto koristite zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osećanju koje u vama pobuđuje bliska osoba. Želite da ostvarite ljubavne snove ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je zaista stalo. U ovom periodu bićete zaokupljeni razmišljanjem da obnovite kontakt sa osobom iz prošlosti, ali ćete brzo od toga odustati, sve će se završiti na flertu. Krajem meseca možda odete na službeni put, na kojem ćete upoznati mlađu osobu koja će vam imponovati.

Zdravlje

Zdravlje vam je nestabilno već duže vreme. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

 

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Srećni i nesrećni dani od 24.12. - 06.01.

Thu Dec 26 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Utorak 24.12 – neutralan dan, iskoristimo prazničnu atmosferu. Sreda 25.12 -neutralan dan, veče valja iskoristiti za porodična okupljanja Utorak 24.12 – Neutralan dan 24. 12. 2013 = 15 = 6Dan u sebi nosi prilično inertne, tipično zimske energije, koje ne prijaju gotovo […]
Srećni i nesrećni dani , kalendar, srećni dani, 大安 TAIAN ~ Dan Velikog SmirenjaDan Prve Sreće [najsrećniji dan, prioritetan pri izboru]. Odličan je za početak posla, za put, selidbu, gradnju kuće, otvaranje radnje, jer je dan uspeha i prosperiteta. Sve što preduzimate ima izgleda da osigura uspeh i solidan razvoj. Japanski astrolozi savetuju da se brak započinje na ovaj dan, tada se održavaju proslave, venčanja, važne ceremonije