Mesečni horoskop Januar 2014. Devica


Posao

Stalo vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju će doneti pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan način u sprovođenju zajedničkih interesa. Od 10. januara imaćete nekoliko korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Na poslu već duže vreme očekujete promene, ali se to ne događa. Mnoge opcije su za vas zatvorene, međutim, neke stvari će se ubrzo razrešiti i to u vašu korist. I dalje vas muče finansije, ali ovog meseca stići će vam novac na koji uopšte niste računali. Ne zadužujte se preko dozvoljenog minusa. U prvoj polovini meseca bićete prilično iscrpljeni zbog velikih obaveza, ali svi poslovni dogovori koje tada budete sklopili biće izuzetno povoljni. Dobro proverite sve papire, možda ste nešto propustili da regulišete, a po zakonu ste morali. Ceo period je povoljan za javni nastup i za testiranje ili proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti.

Ljubav

Osećate veliki zanos i stalo vam je da svoj “ljubavni mozaik” sklopite u idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u vaše raspoloženje, jer neko u vama pobuđuje “čarobne misli” ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između misli i osećanja, ali to je gotovo nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate sa partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne bi trebalo da igrate “pogrešnu ulogu”, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočaranja. Pokažite partneru da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. U ovom periodu možda ćete sresti osobu iz prošlosti, koja će vam se verovatno ponovo udvarati. Međutim, nećete biti previše zainteresovani za ozbiljniju vezu, više će vam odgovarati odnos koji vas neće opterećivati. Neke Device, naročito muškarci, tokom ovog perioda upustiće se u tajnu vezu sa osobom koju će upoznati na putovanju ili preko neke društvene mreže. One predstavnike znaka koji su u dužoj vezi očekuje prilično nepovoljna situacija sa partnerom, a lako može doći i do privremenog razdvajanja. Kod Devica koje su u braku prisutno je dosta nervoze i nestrpljenja, pokušajte da uživate kada ste zajedno sa partnerom, a ne da jedno drugom stalno prebacujete krivicu. Na sreću, vaši “ljubavni snovi” i planovi mogu da se ostvare.

Zdravlje

Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje, bolove u vratu i kičmi, ali i na bubrege i bakterije u mokraći.

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Lav

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre […]