Mesečni horoskop Januar 2014. Jarac


Posao

Povremeno vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisna rešenja, sigurno ne mogu značajno da umanje vaš oformljeni profesionalni ugled. Nećete uvek biti raspoloženi da saslušate savete kolega ili prijatelja, već ćete impulsivno donositi neke odluke koje mogu loše da se odraze na vaš poslovni tok. Obratite pažnju na razne priče i ogovaranja, jer mogu prouzrokovati probleme sa nadređenima. Potrudite se da informacije do kojih dolazite dobro proverite pre nego što se obratite vašem glavnom saradniku. Što se finansijske situacije tiče, bićete prilično nezadovoljni. U periodu do 16. januara važno je da uložite svoj maksimum, ukoliko želite da ostvarite prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje.

Ljubav

Sve češće u ljubavnom životu delujete zavodljivo i zanosno, prija vam pažnja koju dobijate od voljene osobe. Imate dovoljno snage samo kada se uz vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner unose osećanje bliskosti u vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. Privlačićete pažnju u vašem okruženju i obasipaće vas komplimentima gde god da se pojavite. Već duže vreme želite da se zaljubite i ostvarite vezu kakvu ste zamišljali. Potrudite se da ovaj period maksimalno iskoristite za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte nijednog prijatelja niti kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Kretaćete se i u krugu osoba sa kojima se već dugo niste čuli ni videli, a bićete prijatno iznenađeni njihovim reakcijama u vezi sa vama. Tokom celog perioda biće izraženi vaš autentični šarm i flertovanje, što će i te kako zainteresovati suprotnu stranu, dopašće vam se najmanje dve osobe, a i vi njima. U periodu od 12. januara očekuju vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

Zdravlje

Morate više računa da vodite o zdravlju, jer vam je imunitet veoma slab, pa su moguće česte upale, virusne infekcije, prehlade i srčani problemi. Budite veoma oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje, a može doći i do povreda ekstremiteta.

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Strelac

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao U skladu sa profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost da biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u komunikaciji sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom […]