Mesečni horoskop Januar 2014. Ovan


Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da sprovedete neke zajedničke interese. U periodu od 24. januara, preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će Vam omogućiti napredovanje u karijeri. Kraj meseca predstavlja povoljan period za putovanje, javni nastup ili za testiranje i proveru znanja. Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Plutona u desetom, uz Marsa u Vašem sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima poslovnog ili ljubavnog života. Uz povoljne planetarne uplive Jupitera i Urana koji Vas prate zračite pozitivnom energijom, kao da predosećate vrhunac sreće i zadovoljstva u važnim situacijama. Ipak, ne zaboravite i da uticaj Saturna i Plutona mogu da provociraju na »zabranjene igre« ili na »hod po ivici«. Emocije Vas podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju, oslonite se na snagu svojih osećanja i na unutrašnje impulse.

 

Set kristala *OVAN
Vladajuća planeta Mars U setu kristala nalaze se: ~ Crveni Jaspis:…

 

Posao

Iako ste vrlo energični ne možete istovremeno da se angažujete na nekoliko strana i da pratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Okolina vas često usporava u poslu, a saradnici nisu uvek spremni da nagrade vaše zalaganje. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona, predstoje vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili “lidersku ulogu”. Oko 9. januara očekuju vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da poboljšate finansijsku situaciju. Kad je posao u pitanju, druga polovina januara je povoljnija, jer ćete dobiti nekoliko interesantnih poslovnih ponuda kako od novih tako i od starih saradnika. Osim toga, tokom januara može doći do prekida saradnje sa nekim osobama, jer ne želite da stalno ispravljate tuđe brljotine, naročito ukoliko radite u većim kompanijama. Vodite računa šta pričate o drugima, pogotovo kada su žene u pitanju. U drugoj polovini meseca biće vam jasnije kakve promene želite. Pokrenuli ste nekoliko projekata, ali još zavisite od nekog ko vam je bitan u poslu i bez koga projekat ne može da se realizuje. Krajem meseca moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite nove poslovne kombinacije. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost.

Ljubav

Zaista ponekad u ljubavi deluje kao da je sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namere. Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom. Jako vam je stalo da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, potrudite se da je ne propustite, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom podstaklo vas je da krenete u ofanzivu, što inače vrlo retko radite. Nakupilo vam se svega i želite da znate na čemu ste u toj vezi. Ukoliko partner nešto ne preduzme, čvrsto ste rešili da zauzmete drugačiji stav. U prethodnom periodu imali ste više mogućnosti da obnovite neke kontakte, ali vam je to samo pomoglo da shvatite šta želite u budućnosti. Neki predstavnici znaka biće u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju, a sve zbog potrebe da osete da su bar malo voljeni. Ukoliko ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa, uz svoje tipične manire. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osećanja.

Zdravlje

Budite jako oprezni u saobraćaju, moguć je gubitak kontrole za volanom. U ovom periodu mučiće vas nervna iscrpljenost, upala žučne kese, išijas i infekcije grla.

 

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Nedeljni horoskop 05.-12.01.

Sun Jan 5 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN (21. 3. – 20. 4) Posao – Na samom početku nove godine mislićete na posao. Imate dobre poslovne ideje, ali neko verovatno ne želi da ih prihvati. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u komunikaciji […]