Mesečni horoskop Januar 2014. Rak


Stalo Vam je da poboljšate svoj ukupni položaj i poslovno-materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih situacija, treba da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti. Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca očekuju Vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bićete u prilici da napredujete. Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule« koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu od 10. januara, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Plutona u sedmom, uz Marsa u Vašem četvrtom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima. Otvaraju Vam se nove mogućnosti, pratite svoje unutrašnje impulse i odgovorite da dobar »predznak«. Pozitivan upliv Neptuna, Plutona i SMČ donose dodatnu energiju, optimizam i niz novih radosti, a iznenadne i dobre prilike nagoveštavaju da ponekad vredi rizikovati, naročito kada ste inspirisani na zajedničku sreću. Ali, ne zaboravite da postoji i neki izazovi koji Vas navode na »prekoračenje dozvoljenog«.

 

Set kristala *RAK

Vlada Mesec U setu kristala nalaze se: ~ Mesečev…

 

Posao

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Ali, da biste ostvarili profesionalne ciljeve, osim dobre volje, potrebno vam je mnogo znanja i mudrosti. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, najbitnije je da ste u trendu novih događaja, spremni da prihvatite različite promene, kao i da se stručno usavršavate. Od 2. januara očekuju vas uspešni rezultati i određene povlastice, pa ćete se već od 15. januara pitati da li možete nešto da promenite u svom poslu i karijeri. Ne potcenjujte svoje mogućnosti, jer ćete najverovatnije uskoro biti u prilici da krenete u pravcu koji vas interesuje. Posla imate sasvim dovoljno, ali niste najzadovoljniji finansijskom situacijom koja vas često opterećuje. Kao u prethodnom, i u ovom periodu će biti aktuelna saradnja sa inostranstvom. Došlo je vreme da razmislite o proširivanju poslovnih aktivnosti, ali neophodno je da se više angažujete.

 

Ljubav

Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu mislite kako je sve moguće, ali u vašem ljubavnom životu stalno se smenjuju topli i hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija mogu da budu vrlo intrigantni u odnosu sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše provokativni, jer partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Potrebna vam je osoba koja će da razume vaše trenutne poslovne obaveze, ali i neko ko nije toliko posesivan. Očekuju vas lepi susreti koji su vezani za vaše radno mesto, ali i preko prijatelja. Neki Rakovi još nisu raščistili sa prošlošću, pa će tokom ovog perioda morati da se suoče sa takvom situacijom i preduzmu kardinalne mere. Partnerovo ponašanje vam toliko smeta da više nećete imati ni strpljenje niti toleranciju. Jednostavno želite da znate da li vaša veza ima bilo kakvu perspektivu. Želite partnera koji je odlučniji i koji zna šta hoće. Ukoliko takvog imate u blizini, prihvatite njegovu naklonost, nećete se pokajati, a od 8. januara očekuju vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću ili uticaj.

 

Zdravlje

U ovom periodu prijaće vam sve što pojedete, zbog čega ćete imati problema sa viškom kilograma, ali i povišenim holesterolom, šećerom i zakrčenjem krvnih sudova.

 

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Blizanci

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email   Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno […]