Mesečni horoskop Januar 2014. Ribe


Posao

Vrlo ste energični i u pravom trenutku umete da nametnete svoje stavove saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili finansijskim investicijama. Sve veće obaveze potrudite se da završite do 17. januara i nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Najbitnije je da se prilagodite novim zahtevima i uslovima poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Više pažnje posvetite aktuelnim sadržajima koji mogu da unaprede vaš poslovni ili društveni položaj. Ovaj period vam je naklonjen i rešili ste da ostvarite ciljeve koje već duže planirate, ali manji finansijski problemi mogli bi da uspore realizaciju, što će najviše doći do izražaja tokom prve nedelje januara. Zbog toga ćete biti prilično nervozni jer ste navikli da sve rešavate u letu. Komunikacija i saradnja s partnerima biće nepovoljna, zbog čega ćete nešto morati da ponovite više puta, što će vam dodatno oduzimati energiju i vreme, a može vam stvarati i napetost, jer ćete imati utisak da se svi oslanjaju na vas. Budite veoma pažljivi sa poslovnom dokumentacijom, lako se može potkrasti greška, loša evidencija ili gubitak bitnog papira. Osim toga, tokom ovog perioda nije isključena ni mogućnost novčanog gubitka. Bilo bi dobro da razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširivanju saradnje.

 

Ljubav

Sve češće vas obuzima romantično raspoloženje i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno. Ukoliko ste u vezi, verovatno ćete biti u nedoumici šta dalje, preispitivaćete i vaša i partnerova osećanja. Nije isključeno da napravite i neku ljubomornu scenu, samo da proverite da li je partneru stalo do vas. Na vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete ljubavnom partneru ili osobi koja vam se dopada. Mlade ili slobodne predstavnike ovog znaka očekuju brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Počinje izuzetno pozitivan period za vas, mogu vam se udvarati i mlađi i stariji, i stari i novi partneri. Kada je ljubav u pitanju, željni ste dinamike, a tokom celog perioda bićete u prilici da non-stop komunicirate. Očekuje vas period dobrog provoda, druženja i zabave, i bićete jako primećeni u društvu. Važno je da budete dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji će stizati sa različitih strana. Ukoliko imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali morate da budete iskreni, u protivnom će izgubiti vrednost.

 

Zdravlje

Ukoliko se pojave zdravstveni problemi, to će biti zbog nezdravih navika ili loše dijete. Respiratorne infekcije, čija sezona počinje, kao da su po vašoj meri, zato pojačajte imunitet i vodite računa o preventivi, uključujući i vakcinaciju.

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Jarac

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Povremeno vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne […]