Mesečni horoskop Januar 2014. Škorpion


Posao

Kada ste podstaknuti dobrim idejama delujete vrlo ambiciozno na okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama i proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Potrudite se da budete istrajni u donošenju nekih poslovnih odluka. Tokom celog perioda bićete izloženi velikom pritisku i saradnika i pretpostavljenih. Najbolja opcija za vas je da sami sebi budete gazda. Ovo je lep period za napredovanje i poslovanje sa strancima, a verovatno ćete imati i nekoliko primamljivih poslovnih ponuda. Ukoliko vam je posao povezan sa putovanjima, u ovom periodu više vremena ćete provoditi na putu nego u kući. Da biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve neophodna vam je nečija podrška, ali u većini situacija saradnici se oslanjaju na vašu dobru volju. U periodu do 18. januara budite uporni i dosledni u svojim namerama, oslonite se na “zdravu logiku” i podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja.

 

Ljubav

U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno, imate bogat društveni život, pa ste često u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, vaše interesovanje za određenu osobu nije trajnijeg karaktera, jer ne želite da se emotivno vezujete, pa smišljate brojne izgovore kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. U ovom periodu bićete raspoloženi da se pokrenete i kad je zabava u pitanju, više ćete se družiti i zabavljati sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju postoji mogućnost da upoznate novu zanimljivu osobu, a možda će to biti prilika da ostvarite vezu sa osobom za koju ste odnedavno zainteresovani. Ukoliko ste u dužoj vezi ili u braku, tokom ovog perioda najviše ćete biti zaokupljeni preispitivanjem odnosa sa partnerom, a obostrano nezadovoljstvo moglo bi da se završi žešćim konfliktom. Ne pokušavajte da u ovom periodu postignete bilo kakav kompromis, već sačekajte povoljniji trenutak, ukoliko želite da se pomirite. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije, što će dodatno da optereti odnos sa partnerom. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na vašu kompletnu pojavu i samopouzdanje.

 

Zdravlje

Problemi sa glavom, stomakom, jetrom i krvnom slikom. Nervoza će uzeti danak, ukoliko ne shvatite da stvari koje ne možete da promenite ne smeju da utiču na vas.

 

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Vaga

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se na vreme informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite poslovni položaj i […]